Dejte jim rolničky

Namísto uniforem, čepice s rolničkami. K talárům šaškovské boty. Ať každý ví, kam přišel. 

 

 Je až neuvěřitelné, co na soudech - a zejména na Ostravsku - můžete zažít a co je pro ně normální. Aneb : Vždycky mějte na paměti, že dna nebylo dosaženo - a že cokoliv jste měli za dno, byl jen Váš optimistický odhad. 

 

Jak NSZ Zeman "stabilizoval" státní zastupitelství a za jakého pitomce chtěli kašpaři z Chvilek stávkovat, si ukážeme na tomto - velmi čerstvém - případě. 

Jdete ve vší vážnosti na soud. Se skrytou nadějí, že přeci jen by to měl být důstojný státní orgán, když tamější osazenstvo bere 5x vyšší platy než je průměr a když jen za to, že se na ně křivě podíváte, můžete být stíhán - za pohrdání soudem... 

Ve vchodu Vás začnou svlíkat. Na veřejnosti, před všemi ostatními. Když se zeptáte, kdo jim to dovolil, tak prý na to mají předpis. Asi nepočítali s tím, že ho budu chtít vidět. Ten předpis - protože samozřejmě žádný takový neexistuje, takže lhali už při prvním setkání. 

Místo předložení předpisu na Vás evidentní magor v uniformě začne řvát, že jste ukousli jeho kamarádovi prst. Když se ho zeptáte, jestli se nezbláznil a kdy byl naposledy u psychiatra, letí rovnou za soudkyní. 

Ta se ale do ničeho podobného nechtěla plést. A tak magorovi nezbylo, než trestnímu oznámení pro pomluvu čelit sám. 

A teď se podívejte, co Vám může tohle "stabilizované" státní zastupitelství napsat - a to až po dvou měsících, kdy samozřejmě v mezičase nehlo prstem. 

Za to si ty lemply platíme - aby se flákali, váleli za naše peníze na plážích a ještě chtěli přidat, přitom jenom prostý pobyt na soudě je natolik irituje, že to nevydrží déle než do tří odpoledne. 

Tyhle lemply ztělesňuje předseda SU Vávra a drze nám tvrdí, že bez nich se neobejdeme, a že všem lze snížit nebo zmrazit platy - jenom soudcům a justici ne. 

TOHLE  je pro ně NORMÁLNÍ,  TOHLE Vám jsou schopni vážně tvrdit : 

 

 

_______________

 

 

 

 

 

 

 

_____________________

_____________________

 

KSZ v Ostravě

Mgr. Josef Šuhaj, státní zástupce

 

                                                                                                                      K č.j. 1 KZN 2055/2021 - 8

                                                           SDĚLENÍ k VÝSLEDKU ŠETŘENÍ

Pane státní zástupce,

               Vaše vývody ve Vašem sdělení ze dne 15.6. jsou od právně vzdělaného člověka neuvěřitelné, obecně šokující a všeobecně pobuřující.

Nevím, kdo a jak Vás kdy školil o tom, že ukousnout někomu prst není dostatečně intenzivní pomluvou, ale ubezpečuji Vás, že to rozhodně je, co už by pak jiného bylo ?!!

               Jestliže někdo jinému ukousne prst, je to nutně nebezpečný až zuřivý blázen a jestliže takové skutečnosti, a to zjevně nepravdivé, sděluje o jiném před mnoha svědky dokonce osoba, kterou lze označit za úřední, která je ve službě na soudě a která nosí uniformu se státním znakem, je to situace natolik přitěžující pro autora pomluvy, že tady jsou jednoznačně splněny i vazební důvody a zcela jistě důvody pro okamžité přerušení výkonu služby u takové osoby.

               Pokud bych přijal Váš evidentně naprosto zcestný názor o tom, že si justiční stráž na soudech může plácat, co chce, kdy chce a před kým chce, pak to nejsou úřední osoby, ale Kašpárci pro pobavení nejširší veřejnosti - což je Váš vývod, nikoliv můj. V takovém případě jim namísto čepic se státním znakem dejte čepice s rolničkami, aby bylo každému jasné, proč na soudech vlastně jsou.

               Vaše vývody o tom, že takovýto typ pomluvy není nebezpečný, jsou nebezpečím samým o sobě a dělají z vaší pozice pozici bezcenného úředníčka, kterého platit i minimální mzdou je mrháním státních prostředků.

               Připomenu Vám Vaše základní povinnosti, tedy povinnosti státního zástupce obecně :

Prošetřovat každý čin a skutek, který by mohl být trestným činem a o kterém se SZ odkudkoliv dozví - a současně také podávat k soudu obžalobu vždy, kdy je pravděpodobnost vyšší než nepatrná, že trestný čin byl spáchán.

O jeho spáchání a vině podezřelého pak rozhoduje soud, ne Vy - takže tímto sdělením, které, jste mi poslal, zjevně překračujete svoje pravomoci a přivlastňujete si, zcela v rozporu se zákonem, pravomoci soudu.

Žádám Vás, abyste dělal, zač berete plat - tedy neprodleně vyšetřil trestný čin pomluvy, který jsem Vám nahlásil, vyslechl podezřelého Fonioka i skutku přítomné svědky - a následně podal obžalobu k soudu, a ten nechť rozhodne, nakolik je závažné a pomlouvačné o jiném - při výkonu státní služby - tvrdit, že ukusuje prsty jiným.

Jestli soud podezřelého zprostí, pak dám na modlení, aby soudce osvítil zdravý rozum a v praxi by takový rozsudek de facto znamenal, že lze zcela bez omezení tvrdit o komkoliv cokoliv, a pomluvou to nikdy nebude.

Až si budu chtít podat stížnost kamkoliv, tak ji také podám, na to nepotřebuji ani Váš souhlas, ani Vaše doporučení, ostatně, pokud máte takovouto úroveň právního myšlení, jsou jakákoliv Vaše doporučení zcela bezcenná.

               O Vás budu napříště tvrdit, že jste nezodpovědný magor, všeobecný lempl a nebezpečně nevzdělaný psychopat, který nezvládl základy češtiny, tedy úředního jazyka, protože není s to rozlišit, co je urážlivý, pomlouvačný výrok, způsobilý vážně poškodit pověst jiného, a co nikoliv.

Současně Vás upozorňuji na trestný čin nadržování, kterého se podle mého názoru právě vesele a veřejně dopouštíte :

 

§ 366   Nadržování

(1) Kdo pachateli trestného činu pomáhá v úmyslu umožnit mu, aby unikl trestnímu stíhání, trestu nebo ochrannému opatření nebo jejich výkonu, bude potrestán odnětím svobody až na čtyři léta; pomáhá-li však takto pachateli trestného činu, na který trestní zákon stanoví trest mírnější, bude potrestán oním trestem mírnějším.

               S pozdravem

                                                                                                                      Ing. Jiří Fiala

                                                                                                                       poškozený

 

 

 

 

__________________________

__________________________

 

 

 

___________________

___________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-20 15:14
K nedělní snídani jsem si rozbalil Karvinský případ.
Kdybych už nebyl v minulosti cvičen, jistě by mi to dost zkazilo chuť.
Takto věc jen potvrzuje , kdo na SZ leží , pokud tam vůbec je ( - já jsem zodpovědného čičmundu nenašel ani telefonicky,
ani osobně ).
Nepochybuji , jestliže příběh už má Čj. , že bude patřičně rozvinut a úspěšně završen.

Cililink !

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-20 15:15
Seznam firem, které nejvíc odvedly na daních. Agrofert chybí...

cz24.news/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-20 15:16
Kdo nezavře Bureše? J.K.

Benešová do konce června navrhne nástupce Zemana. Stříž je v užším výběru - Novinky.cz
________________

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-20 15:19
Přání od otce z článku : k213.cz/.../...

____________

Tento den je v Turecku vyhlášen jako Den otců. Zavolal jsem otci a vyjádřil své blahopřání ke Dni otců. Šťastný den otců i vám.
___________

Děkuji. Vyhlášen je i u nás... Jen nějak chybí naplnění...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-20 15:21
"Dejte jim rolničky". To mi připadá jako narafičená provokace.

Nic na Vás zrovna nemají a blíží se volby. M.
__________

Anebo jen úlet nevychovaného blba, kterého nikdo neřídí, nikomu se nezodpovídá a má za to, že je díky uniformě mistrem světa.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-20 18:40
Svlíkač Foniok :

Naschvály Justiční služby patrně šly o level výše. Před léty to na Mičánkách zkoušeli s tim mamlasem z Písku, který bez označení fyzicky provokoval veřejnost. O.
_______________

Je proto třeba jít s dobou - a také postoupit o level výše...
Mimochodem, tendence ke svlíkání - není to nějaká již popsaná úchylka, důvod psychohospitalizace ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-20 20:56
Dárek ke Dni otců :

ceskenoviny.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-21 18:30
Nad Havlíčkovou blbostí už praská i beton na dálnici. J.K.

Čerstvě opravený úsek dálnice D1 horkem popraskal. ŘSD ho chce reklamovat - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)
_______________

seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.