"Zkušený lodivod" dopádloval

Do vojenské nemocnice, a ta říká, že Úřad vykonávat není schopen - a ani v budoucnu nebude. 

 Říkají to sice o něco decentněji, ale přesto jasně. 

Konečně můžeme v plné nahotě vidět tu svitu, kterou se obklopil.

Po pravdě, jestli bych Zemanovi něco obzvláště zazlíval, tak tuhletu partu neuvěřitelných buranů, která o něm cosi - a nemálo - vypovídá. Stačí se podívat na Mynáře s Nejedlým. 

Nebýt televize (a přenosu obrazu), člověk by nikdy neuvěřil, že se taková pakáž může kdy dostat do bezprostřední blízkosti hlavy státu. Jakéhokoliv. Třeba i nějaké středoasijské republiky. 

Pokud si zrekapitulujeme, co o věci víme ze zpráv, tak Zemana odvezli do nemocnice poté, co se zveřejnily výsledky voleb a co ho navštívil premiér Babiš. Ten mu údajně řekl, že odmítne jeho dva pokusy k sestavení vlády, protože dobře věděl, že ji stejně nesestaví a bude se jen ztrapňovat. 

Načež odešel - a Zemana odvezli v bezvládném stavu do nemocnice. 

Že by šok z toho, že už nesplní Putinem zadaný úkol ? 

Že poslední z ruských zahraničních evropských gubernií přestává - zase - mít vládu orientovanou na Moskvu a přestává tedy být i dýkou v zádech NATO, i Evropské unii ? 

Pokud se podíváme na druhé volební Zemanovo období, nemůžeme se zbavit dojmu, že vládnul v pyžamu z postele - tedy, pokud byl zrovna při smyslech. 

Byl to nejostudnější president v naší historii a bezesporu - ve své době - i nejostudnější president v celé Evropě, ne-li na světě. Znáte snad jiného, aspoň trochu podobného, co de facto už nevládne ani vlastním tělem, natož něčím jiným ? 

Co si myslet o voličích, co ho přesto zvolili ? 

Mají štěstí, že jsou volby neveřejné, protože kdyby veřejné byly, tito lidé by zjevně kandidovali na zbavení svéprávnosti. A vyškrtnutí z účasti na jakýchkoliv dalších volbách. 

V zahraničí nás nutně musí mít za dementní národ, když si dokážeme dobrovolně zvolit starého opilce na pokraji zhroucení za hlavu státu - a ještě se z toho, alespoň v některých případech - radovat. 

Zeman bezesporu těžil - a nadále těží - z toho, že tzv. opozice nedokázala nikoho věrohodného, schopného a znalého jako kandidáta postavit, protože ten kašpar, na kterého se nakonec vzmohla, a který dnes sedí - zcela bezúčelně - v Senátu (a předtím na Akademii věd) prokázal, že neví o životě v této zemi zhola nic a žádný problém neumí nejen řešit, ale ani odpovědět na základní otázky kolem něj. Právě tím umetl Zemanovi cestu ke druhému zvolení - jež má tyto, naprosto devastující, následky. 

Až s odstupem času člověk vidí tu dlouhodobou a devastující roli komunismu - který si ještě na dlouho po svém údajně proklamovaném pádu vychoval - a zajistil - celou generaci "reformátorů" z Prognosťáku, což byla jen úspěšná líheň Putinových agentů, kteří - při absenci (rozuměj vyvraždění a vystěhování) jiných vrstev obyvatelstva, nenapojených na komunistický režim - prostě převzali moc a udržují si ji doposud. 

Včetně toho, že úspěšně brání tomu, aby jim i do budoucna jakákoliv konkurence vyrostla. 

Člověk, pamatující normalizaci, by řekl, že temnější období již nemůže nastat.

Agenti z Prognosťáku ho přesvědčili, jak hluboce se mýlil... 

___________________

___________________

 

 

 

 

__________________

__________________

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-10-19 10:01
Budoucnost CR v 2021 - 2023:

Dočasné převzetí pravomocí Senátem a parlamentem bude zřejmě trvalé, a to až do nových voleb prezidenta v roce 2023, tedy v případě, že se zdravotní stav pana prezidenta nezlepší, anebo naopak nezhorší.

Pokud by prezident Miloše Zeman zemřel, konaly by se předčasné prezidentské volby. Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-10-19 11:23
NAJEDNOU :

Babiš: Ať Mynář okamžitě skončí a Nejedlému seberte diplomatický pas
Dnes 10:28 •
Premiér Andrej Babiš (ANO) v úterý označil jednání kancléře Vratislava Mynáře, který neinformoval o zdravotním stavu prezidenta Miloše Zemana, za nepřijatelné. Mynář by měl podle něj rezignovat. Zemanův poradce Martin Nejedlý by pak podle Babiše měl přijít o diplomatický pas.
_______________

Doteď mu nevadili...
0 # Tomáš Jadlovský 2021-10-19 12:09
Už několikrát jsem v životě měl pocit, že hůř být nemůže, a ono potom bylo. Zemanovo vládnutí je příšerné, ale mám tušení, že by ho mohla vystřídat Alena Schillerová. Babišova věrná fanynka, první místo na kandidátce, nyní předsedkyně poslaneckého klubu, je podezřelé, jak se najednou dere dopředu. Babiš určitě zamýšlí posadit na Hrad někoho oddaného (milost se vždy může hodit), sveze se na vlně feminismu (žena na Hrad bude hodně blbců lákat) a Češi, zvyklí na vyvažování vlivů jsou schopni ji zvolit. Schillerová v kampani k justici říkala, že funguje dobře, a největším problémem jsou podle ní nízké platy administrativních sil.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-10-19 12:35
Schillerová je naprostá blbka od pohledu. Za všechno hovoří, jak ji tenkrát natočili (168 hodin), jak mluví v europarlamentu s nějakým novinářem (asi CNN), nerozumí anglicky ani slovo a snaží se mu odpovídat.
To je skutečná "žena z lidu", druhá Marta Gottwaldová, typická Babišova fanynka.

Babiš se ale poslední dobou projevuje, že si zachoval všech pět pohromadě, když veřejně odmítá svoje pokusy o sestavení vlády nebo když se teď obul do těch Zemanových buranů - Mynáře s Nejedlým. Evidentně se snaží zachránit z pošramocené pověsti, co se dá...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-10-19 12:30
Podezření na zločiny proti republice :

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-10-19 12:31
Evropská komise chystá kroky proti Polsku. Je to nespravedlivé, ohradila se Varšava

cnn.iprima.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-10-19 13:50
Miloš Zeman: Úplně nejlepší je vypít se jak hovado

www.youtube.com/watch?v=eED6JtP_G4I
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-10-20 11:24
Rozpad hradní kliky :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-10-20 15:22
Miloš Zeman nemá kladný vztah k Rusku. On nemá kladný vztah k ničemu, jen sobě, odhaluje Mitrofanov


plus.rozhlas.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-10-23 16:30
Prý hledáme presidentku :

blog.aktualne.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.