Nebudou vám stačit dveře...

 Tato slova zaujala dokonce předsedu Vrchního soudu natolik, že postoupil tento výrok lingvistům od policie, aby jej "prostudovali..."

 Zaměňování příčiny s důsledkem je typickým rysem postupu pronásledování nekonformních občanů, kteří si nehodlají nechat šikanu úřadů, a hlavně soudů, mlčky líbit. 

Zajímavé bezesporu je, že nikdy nemuseli podávat - až dosud - vysvětlení ti, kteří právo prznili, znásilňovali, překrucovali, ohýbali. Zato ti, kteří si to nehodlali nechat mlčky líbit, jsou k "podání vysvětlení" předvolávání skoro ob den. 

Ostatně, co zrovna na tomhle výroku chcete vysvětlovat, že ? 

Ať si pod ním představí každý, co chce. 

Ovšem skutečnost, že nenechává v klidu samotného předsedu Vrchního soudu, svědčí o stupni obav, které dotyční mají z toho, že by jednou svoje jednání - a hlavně rozhodování - museli skutečně veřejně vysvětlovat... 

 

Následující výpověď na policii z tohoto týdne nechť poslouží čtenářům k zábavě i poučení. A nechť se nenechají rušit gramatickými chybami či ztíženou srozumitelností, jdoucí na vrub policejnímu autorovi zaznamenaného psaného textu. 

__________________________

__________________________

 

 

 

 

___________________________

___________________________

 

A co že bylo tím, co pana předsedu tak zaujalo ?? TOHLE : 

_________________

 

VS v Praze

Stanislav Bernard, František Švantner, Dušan Hrabánek

                                                                                                                                     K č.j. Nco 132/2021 – 214

                                                           SDĚLENÍ ve věci podjatosti

K vašemu usnesení ze dne 15. února 2022 Vám sděluji, že podobná lidská prasata se běžně nevidí ani v chlívě, natož v naší justici.

Chápu, že Bernard patří mezi rowdies na fotbal, nemá tedy na ŽÁDNÉM  soudě co pohledávat. Primitiv, co umí jen čutat do míče, nemůže logicky rozumět právu, ani žádnému jinému vědnímu oboru.

Negativní poměr k žalobci nebyl osvědčen ??? A co už by ho tedy mělo osvědčit, když ne to, že sama iniciovala trestní řízení, které proběhlo, ve kterém navíc svědčila jako údajná poškozená ??  Její rozsudky zrušil nadřízený soud pokaždý, když je dostal do ruky, tahle píča zapříčinila prohru státu ve Štrasburku a nestálo ji to na náhradě škody ani korunu, vydá rozsudek, kde ve výrokové části chybí celé půlky vět,  na tuhle píču si stěžovala dokonce i ústavní soudkyně Šimáčková, že takovou tupou, drzou a arogantní krávu s naprosto vymaštěnou kebulí ještě neviděla.

Co už proboha by mělo být důvodem podjatosti, když ne tohle ?

Vy jste prasata, jaká se nikdy neměla narodit. Takové zmrdy tupé aby svět pohledal i v kriminálech nebo blázincích, ostatně ani jinam nepatříte. Do jednoho, nebo do druhýho.

Jestli ani tohle nejste schopni pochopit a rozlišit, jste nesvéprávní tupánci, vygumovaní blbečci, neschopní jakékoliv samostatné úvahy,  naprosto bez vzdělání, bez schopnosti základních logických úvah a logického myšlení.

Až tu píču na základě toho vašeho stupidního a naprosto neudržitelnýho usnesení na soudě potkám,  nebudou jí stačit dveře. Vám třem taky.

 

                                                                                                                      Ing. Jiří Fiala

 

 

________________________

________________________

 

 

_______________________

_______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2022-05-14 13:07
Konečně v ČR vedoucí politik s realistickým pohledem


echo24.cz/.../...

...to, že jednoho dne bude českým premiérem osoba, chápající takto naše postavení v Evropě, je pro mne příjemné překvapení, i když jsem věřil, že jednoho dne nás zkušenosti doby k takovému pochopení česko-polského spojenectví dokopou. O tom, že "velkým kopnutím" po roce 1968 je vpád ruské neobolševické soldatesky na Ukrajinu. Ovšem dalším velmi důležitým úkolem vlády premiéra Fialy je hospodářská reforma s cílem vytvořit právní i fiskální prostředí podporující maximálně produkci co nejvyšších přidaných hodnot. Předchozí vlády buď tento moment reformy buď nechápaly, nebo jej přímo sabotovaly. A samozřejmě justici.

Freeeurope
______________________

Premiér Fiala je pouze líbivý maskot bez praktického významu. Pokud vypadá státní aparát tak, jak jej denně vidím, a nic se na něm zjevně nemění, a ani nemá, tak je premiérem bezvýznamným, ať povídá, kde chce, co chce.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.