Pavla nebrat

Prominentní komunistický synek ohlásil kandidaturu na presidenta demokratické země... 

 

 

Stačí se podívat, kdo jsou jeho podporovatelé - a budete hned vědět, proč ne... 

 

 

 

Kulty síly a násilí jsou jeho podporovatelům většinově vlastní... 

Zcela chybí lidská zkušenost, vyváženost, citlivost... 

Když si připomeneme extrémní komunistické prostředí, ze kterého vzešel, hned víme, proč ne. 

A ještě dodám jednu perlu : Pavel se stal kandidátem Spolku, co jsou na chvilku demokraté. Prý "demokratický kandidát". Když jsem se zeptal, jak přišli na to, že je to "demokratický kandidát" a čím se vlastně tak zásadně liší od Babiše - tak bez odpovědi, a ticho po pěšině. 

Jsou to opravdu demokraté - jen na chvíli... 

 

Petr Pavel oznámil kandidaturu na prezidenta (novinky.cz)

____________________

____________________

 

 

 

__________________________

Já to naopak plně chápu. Tatáž symbioza, co předtím s Jemelíkem. Bok cítí prachy, a Pavel potřebuje dodat punc disentu, jako že ten je taky s ním... 

Aspoň je dobře vidět, co to bylo ve skutečnosti za disent... 

 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-06 13:09
Parkanová si cení omluvy ministerstva. Potěšilo by ji, kdyby se na odškodnění podíleli Bradáčová s Kořánem

ceska-justice.cz/.../...
__________________

chudinka malá, tak oni ji 10 let tahali po soudech ?? A jen za 1,6 milionu ?
No to je přeci drzost, uznejte...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-06 18:35
Otázkou je: KOHO VOLIT? Pokud můj názor na generála Pavla: Jeho minulost se mi nelíbí. Nelíbí se mi, že by toleroval stejnopohlavní manželství. Na druhé straně beru v úvahu, že se ke své minulosti čestně přiznal, a že dobře plnil své povinnosti ve sféře činnosti NATO, že je oddaným stoupencem demokracie. Na rozdíl od těch před lety komunistů, kteří nepřiznávají svou minulost, slovně se deklarují za demokraty, a skutky akorát prokazují, že k jejich vnitřní (duševní, duchovní) změn nedošlo. Tací kandidáti jsou pochopitelně neakceptovatelní. Dokonce demokracii nebezpeční.
Pokud se generál Pavel otevřeně ke své minulosti přiznal - to oceňuji, neb sám jsem ve svém mládí byl přívržencem socialismu s lidskou tváří, kdysi dávno mě upoutali Giorgio Amendola, nebo Roger Garaudy, a cesta k mému dnešnímu světovému názoru, k víře, což z mých projevů nakonec patrno, byla dlouhá, hodně klikatá, plná pádů i znovuvstání, a to vše jen motivovalo k reflexi (i sebereflexi). To byly impulsy ke změně. Nakonec v kostele jsem si zapamatoval, že Pán Bůh má raději polepšené hříšníky. Anebo pamatuji ten biblický příběh o marnotratném synu). Lze touto optikou pochopit i generála Pavla?
Mezi prozatím se více ukazujícími nebo ukazovanými kandidáty totiž je výběr voliče opravdu problém. Proto -a za těchto okolností zvlášť - větu "nevolit Pavla" pokládám za předčasnou. Volit Fischera? Ne - to je Macronova škola. To je cesta k pozvolné konvergenci se zájmy Ruska, byť reprezentované Francií a jejím vlive, v EU (nemluvě o Německu). Mne osobně vadí jeho otevřeně vyjadřovaný postoj proti kursu polské Sjednocené pravice. Babišovy odrůdy odmítám...

Freeeurope
____________________

To, že se přiznal ke své minulosti, bych rozhodně nepřeceňoval - protože nebyl problém si to zjistit, kdyby to chtěl popírat, a tím by si zajisté nepolepšil.
Jak pracoval v NATO, nevím, stejně tak asi pracoval ve Varšavské smlouvě. Jestli dobře, nemůžu hodnotit.
Tím méně ale toho ví o občanském životě a problémech s ním spojeným. Dá se říci, že běžným občanským životem vlastně nikdy nežil, takže je to značné míry cizincem ve své vlastní zemi.
Trochu mi to připomíná španělskou nobilitu, resp. generalitu po smrti generála Franca : Ti taky žili naprosto izolovaně, brali a ženili se mezi sebou, mezi tzv. plebs prakticky nepřišli, tudíž neměli ani potuchy, jak žije a čím žije.
Koho volit - je problém, to bezesporu. Ale to ještě neznamená, že dám hlas kdejakýmu vykukovi či přímo grázlovi. Jenom proto, že nemá konkurenci. Pořád je to vykuk a grázl.
Že je to problém a že tady chybí jakákoliv silná, bezúhonná osobnost, je nabíledni.
Na druhou stranu, když mohl být současný opilec a rusofil presidentem hned 2x, tak jsme si už nějak zvykli na to, že presidenta vlastně nemáme a odvykli si s ním jako státníkem počítat. Natož že bychom na něj chtěli být hrdí.
To pak umetá cestu komukoliv. JF
0 # Tomáš Jadlovský 2022-09-06 18:47
Také mám dilema, koho v prezidentských volbách volit. Uvažuji v prvním kole o Vitáskové. Minimálně slovně se hlásí k nutnosti reformy justice, ostatně má s ní osobní zkušenosti. Ostatní o justici raději ani nemluví, jako kdyby v ní žádný problém nebyl. Druhé kolo možná volit nepůjdu. Mezi Babišem a Pavlem si nevyberu. Volit ve druhém kole bych šel jedině tehdy, kdyby tam postoupila Nerudová, což je snad nejhorší varianta. Feministka, která v čele komise pro spravedlivé důchody spravedlivě vymyslela kategorii hlavní pečující rodič, díky čemuž se důchody zvednou 99 % žen a asi 1 % mužů. Ta je ještě horší než staří komunisté.
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-07 07:11
Proč nevolit Pavla!
Na rozvoj osobnosti má zásadní vliv rodinné prostředí.
Táta vychcánek bojoval na opačné straně.
Jablko nepadlo daleko od stromu.
Není výběr, kandidáti na prezidenta jsou banda křiváků.
Proto nám je nabízejí.
A kdo nám je nabízí?
Ti s těmi pokřivenými charaktery,
jako nejlepší reprezentanty z nich.
Co se týče Vitáskové se zkušeností s justicí,
má je i Jourová a jak se ta píča chová?
Vše je to sehrané divadlo.
Své zkušenosti s justicí mám já,
má je ing. Fiala a další.
Nás nikdo nenavrhne.
Nedávno jsem se na OS v Chrudimi sešel s jedním z vrahů mé dcery.
J.K.

Petr Pavel – Wikipedie (wikipedia.org)
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-07 12:55
Barová štětka Vesecká má stále dlouhé drápy.
Informace pro ty, kteří věří, že se Vitásková ubránila policejně justiční mafii a tudíž je vhodnou kandidátku na prezidenta ČR.
Zajímavé, že v její kauze se angažoval spolek Šalamoun a později ze spolku vyloučený estébák Zdeněk Jemelík.
Jistě obě mají funkční rodinu, manžela, děti.
Jen tak na okraj. Někde jsem zaslechl, že předběhli dobu.
J.K.

Renáta Vesecká – Seznam.cz
vitásková – Seznam.cz
_____________________

search.seznam.cz/.../

__________________
__________________

Já taky nemám k Vitáskové pražádnou důvěru, aniž bych ji znal - a tím, že u sebe zaměstnala Veseckou, za obrovský plat, jen potvrdila, že mezi mafiány patří. V týhle kauze - kde ji žalovali za to, že zaměstnala Veseckou a bezdůvodně jí vyplácela vysoký plat - podle mě mělo SZ vzácně pravdu a já bych ji nikdy neosvobodil, a to ani pod tlakem presidenta ne.
Argument, že zaměstnanci patří mzda, hravě smetu se stolu konstatováním, že pro dané místo neměla Vesecká ani tu nejnižší kvalifikaci, takže se na to místo nemohla dostat řádně a platně a jí odvedená práce rozhodně nemohla odpovídat požadavkům, kladeným na tu pozici. Ergo, brala (velké) peníza za to, co neuměla a nedělala - a Vitásková jí to umožnila.
V této věci ji soudili naprosto správně - a naprosto špatně ji neodsoudili.
A jak to bylo se soláry, si nedělám iluze, i když to přesně nevím. Ale kdo se kolem toho motal, byl jeden grázl větší než druhý, všichni napojení na nějakého poslance, odkud také pramenily informace, jež ostatní neměli - o tom, co je výhodné a odkdy nebo dokdy budou výkupní ceny elektřiny z panelů garantovány státem.
O tom běžní lidi neměli ani potuchy, to byl kšeft prominentů - a Vitásková ho vedla. Tak co si o ní tak asi může kdo myslet ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-09-13 14:26
Názor na generála Pavla - aneb : Komunista nikdy nezapře svůj původ a prostředí, kdyby čert na koze jezdil...

Můj názor na gen. Petra Pavla a jeho kandidaturu na prezidenta.

www.vladimirhucin.cz/

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.