Koncertníky je třeba začít nekompromisně trestat,

jinak tu slušná společnost nikdy nebude. 

 

 Jak se nyní jasně ukázalo, koncertníci zmanipulovali další velkou kauzu - případ Kramný. 

Od začátku obhajoba tvrdila, že oběti nezemřely elektrickým proudem, nic tomu nenasvědčovalo. Přesto - prudce inteligentní soudkyně za to Kramného odsoudila. 

Už tehdy bylo zcela zřejmé, že policajti manipulovali důkazy a snažili se je dokonce falšovat tak, aby na Kramného seděly. O zfalšování rentgenových snímků policií nebyly pochybnosti už ani při prvním projednání věci. 

Ergo : Dělají to běžně, všude a standardně. Justice se tomu přizpůsobila a namísto aby takto "vyšetřené" kauzy masově vracela k došetření, s návrhem na potrestání viníků, klidně - a stejně masově - odsuzuje nevinné k dlouholetým trestům, zatímco skuteční pachatelé ( u Kramného je navíc otázkou, zda vůbec nějaký pachatel existuje, nebo to byla jen nešťastná náhoda)

Z mediálně známých kauz připomeňme Nečesaného, Šafránka a Templa, ale stejně tak i McCraee, který na svou obnovu řízení teprve čeká, byť už na svobodě. 

Tedy : Naprosto neschopná policie a justice si hrají svou hru na udržení pozic a platů - na účet nevinných občanů, kteří jsou předurčení k tomu, aby tuto zvůli masově trpěli. 

I když se zvůle nakonec - a poměrně vzácně - prokáže, NIC SE NIKOMU NESTANE  - a jede se dál, jakoby se nechumelilo. 

Namísto aby šli urychleně od válu nejen všichni, co tu kauzu soudili a vyšetřovali, ale také ministr spravedlnosti a ministr vnitra, kteří tento chlív mlčky trpí, aniž by se pokusili o sebemenší nápravu. Nebo aspoň pojmenování problému. 

Omyl se jistě může stát, jenže česká justice má z omylů dávno standard - a přesně naopak : Jen omylem vydá spravedlivý rozsudek. A to už tedy musí být !!! 

Poslechněme si, co říkají sami znalci : 

 

 Tyto stopy u zesnulých podle jejich analýzy nejsou přítomny, a to paradoxně v žádné míře, přestože byla údajná „vražda elektrickým proudem“ podle předchozího soudu „prokázána“.

 

Na nesrovnalosti, „amatérismus“, ba dokonce „konstruování důkazů“ v případu Kramný upozorňoval v úterý již profesor Šteiner, držitel řady vědeckých ocenění a autor stovek svazků odborné literatury.

 

 Takže - poslouchejme : Amatérismus, konstruování důkazů... A za TO si platíme koncertníky dvě stě tisíci měsíčně ???? Aby nic neuměli - a předváděli čist amatérismus ??? 

To je ta jejich "vysoká odpovědnost" a vysoká profesionalita ??? 

 

Jak vidět, dělají to pořád, dělají to běžně, dělají to standardně. Namísto vyšetřování - házení obvinění na toho, kdo se zrovna nejlíp namane. A následná úprava všech důkazů tak, aby na něj "seděly". 

 

TOHLE  je "nezávislá justice" ? Demokratického státu ?? 

Anebo parta vysloužilých grázlů a jejich dětiček, dnes už ve třetí - čtvrté generaci, kteří přišli na to, jak se mít lacino dobře, nic nedělat - a ještě řvát o výjimečné odpovědnosti - a tedy i co nejvyšších platech ?? 

 

 

____________________

____________________

 

 

 Skupina expertů před soudem „vyvrátila hypotézu obžaloby“ o smrti Moniky a Kláry Kramných zásahem elektrického proudu (epochtimes.cz)

 

 

__________________________

__________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2022-12-04 16:05
A koho za tohle potrestali ??

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-12-06 11:03
Pro přiznání odškodného za nemajetkovou újmu se zkoumá intenzita vztahu a četnost kontaktů :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-12-06 13:54
Když jedni nedouci kárají jiné...

Kvůli sporům rodičů poslal soud dítě do ústavu. Chyba, zkritizoval ho ÚS

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-12-06 18:47
Zdaněný prodej na internetu :

hlidacipes.org/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-12-09 19:11
Exekutoři se vrací. Češi čelí nové osobní dluhové krizi

blisty.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.