Soudní kráva v přímém přenosu : Ani posudky nic nemění...

Člověk nemusí být jistě velký odborník, ani vystudovaný právník, aby snadno zjistil, že soudkyně prostě popírá očividnou pravdu, doloženou několika znaleckými posudky a popsanou několika na sobě nezávislými znalci. 

Aneb : Sežrali by i vlastní hovno, jen aby nemuseli s pravdou ven - totiž že soudili podle ksichtu, a ne podle důkazů, že to jsou právní nýmandi a diletanti, kterým někdo nezpůsobilý omylem svěřil naprosto nepatřičnou moc - a ti se teď raději zkroutí do pravého úhlu, než aby se jí vzdali. 

Říká se, že velikost člověka se mj. pozná i podle toho, že umí přiznat omyl - a omluvit se za něj. 

Z toho můžete snadno dovodit, jací lidští trpaslíci sedí v naprosté většině na soudech. 

Aniž bych případ Kramný studoval, už jen z toho, co proniklo jako nesporná fakta na veřejnost, je naprosto jasno : 

a) Policie zfalšovala znalecké posudky, především pak rentgenový snímek, který sloužil jako klíčový důkaz. Ergo : Dělá to naprosto běžně a všude - jak u Kramného, tak u Nečesaného, tak u Templa, nebo kdekoliv jinde - prostě - chybějí důkazy, nebo snad neprokazují, co prokázat potřebujeme ?? Nevadí - snadná pomoc. Vymyslíme si vlastní, které všechno dodatečně dosvědčí, třeba i léta zpátky. 

b) Z revizních znaleckých posudků, které ovšem nezpracovávala policie, je zcela zřejmé, že obě oběti nezemřely elektrickým proudem. Pokud je Kramný zabil, tak rozhodně jinak než uvádí rozsudek, ale spíše to vypadá, že je Kramný nezabil a příčina smrti byla úplně jiná. 

Přesto - dál sedí svých 28 let (neuvěřitelná doba...) - a soud bude dál tvrdit, že černá je bílá a že i to, co je všem ostatním naprosto zřejmé, soudu zřejmé není (úvaha o soudních dementech tady nabývá reálných obrysů, protože co jiného je někdo, kdo nevidí ani to, co snadno vidí všichni ostatní ... ??)

Pomoc - zdá se - žádná. 

Kramný se bude muset dovolávat až do Štrasburku, a když bude mít hodně štěstí a ten rozhodne, že to opravdu nemohl spáchat - tak bude další dva roky ještě čekat, než naši drahou vlast přestane bavit se odvolávat i proti naprosto neprůstřelnému závěru - a konečně ho propustí. 

Přitom - pomoc by byla tak snadná - a jednou provždy by to justiční problémy vyřešilo. 

Kdyby byl co k čemu ministr spravedlnosti - a zajímal se o spravedlnost, a ne o své mafiánské kšefty, případně své mafiánské koncipienty rozstrkané po vazbách po celém Brně - tak si tuhle husu zavolá na kobereček a jasně jí řekne : Poslouchej, ty vypatlaná krávo, ty nevidíš ani to, co vidí všichni ostatní ?? Ty, jako naprostá diletantka, chceš rozporovat znalecké posudky, které hovoří jasnou řečí a sotva si je kdo jen tak koupil v takto sledovaném případu ? 

Tak buďto budeš mít do zítřka nařízený nový jednání - a na něm vydáš rozsudek, kde tohle všechno bude zohledněno - anebo těch 28 let budeš sedět Ty. Je Ti to jasný ??? 

Potřebuješ ještě něco vědět ?? Ne ?? Tak plav ! 

 

To je jasná řeč, které by porozuměla i tahle soudní blbka - a byla by to dostatečnou výstrahou pro všechny jí podobné blbky, co by chtěly něco podobného zopakovat - a že jich na soudech je !! 

Všimněte si, o jaké případy tady jde, a že to nejsou žádné prkotiny s rozsudky na pár týdnů :  Vraždy, dvojnásobnou vraždu - tresty - doživotí, 28 let, apod. -  a těm hovadům není dost trapné mlít pořád dokola tyhle nesmysly, kterým by se vysmály i děti v mateřské školce. 

 

____________________

____________________

 

Soud napsal, proč nedal Kramnému možnost znovu se hájit - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

 

________________________

________________________

TK Kramný : Bylo všechno jinak ??

Vše tomu nasvědčuje. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AR_3WP20_s4&t=2s

 

 

 

 

 

___________________________

___________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-03-14 13:31
Stát se klientem :

Stát se klientem a zkusit si to slušné, úřední, brutální, neemoční ponížení na vlastní kůži…

blisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-03-14 20:51
Nový ústavní soudce :

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-03-31 16:19
Městský soud v Praze nominoval na ústavní soudkyni Křesťanovou, Vrchní soud Fremra

ceska-justice.cz/.../...
_____________

Typická representantka Městského soudu : Arogantní svině, pohrdající právem jako takovým a jednotlivými účastníky obzvláště. Jestli ona má chránit ústavnost, tak je lepší ten soud zrušit. To je výsměch prvního stupně.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-03-31 16:20
Už to nasralo i slepého. J.K.


Slepý vězeň v Liberci napadl dozorce. Šel prý po čichu - Novinky
___________________

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.