Rozhovor Tomáše Jadlovského s Heřmanem Chromým,

jeho kolegou z MZV. 

V rozhovoru je přehledně shrnuta kauza Tomáše Jadlovského a jeho zkušenosti s českou, i evropskou justicí. 

 

 

Heřman Chromý - Názory Aktuálně.cz (aktualne.cz)

 

 

_______________________

_______________________

 

 

 

 

___________________________

___________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-16 07:54
K čemu jsou posudky justici psychiatricke posudky :

novinky.cz/.../...

www.novinky.cz/…219

No přece k tomu, aby to vypadalo, že se soudí na základě nějakých důkazů vod znaleckých vodborníků na všechno a na nic...

Dále mi prosím někdo sdělte, kde je psáno, v trestním zákoníku, že posudek, který vypracuje znalec ve prospěch obžalovaného, může být trestným činem, ale posudek., který někomu zničí zcela život a justiční mafie jej i přes zjevné nesmysly a lži zneužívá a snaží se křivé obžalovaného nějak odsoudit alespoň na podkladě tohoto křivého posudku, trestné prý není nikdy.

Kdy si k němu klidně soudce či soudkyně přidá věci, které ani v něm nejsou proti křivě obžalovanému, ač je křivý jak turecká šavle, a ten stejný psychiatrický ústav a několik znalců ho za křivý a lživý označí, tak se této znalkyni nestane nic, poškození zůstávají poškození, či dokonce zavření na psychiatriích dodnes (na základě těchto lživých a křivých posudků například od záhadně zmizelé madam Herrové, poté co definitivně bylo poškozeným zveřejněno její trestní nestíhání zametené pod koberec zahájené již v roce 2017 OOP v HB, kdy toto zametli pod koberec ve Ždáře nad Sázavou a kdy si Moučková zadala posudek v Bohnicích jakožto žalobkyně, a ti jí napsali, že Herrová vytváří na zakázku justice celé roky naprosto křivé posudky a že se diví, proč stále justiční mafie tuto pseudoznalkyni najímá..., kdy namísto okamžitého otevření věci po tomto sdělení Bohnic justici, a ochrany poškozeného, který si v roce 2017 o ochranu před druhotnou újmou prokazatelně požádal, Moučková a úchylové policajti, neváhala křivě obvinit poškozené alespoň z přestupku, který nijak neodůvodnila, stejně jako ten ouřada, který ignoroval i odpor proti příkazu bez odůvodnění ....Herrovou nechala justiční mafie bez potrestání a bez úhrad škod, které napáchala, a okradla o zdraví a majetek poškozené...navrch to ještě nechala uveřejnit pomluvou poškozeného).
Tento nezákonný postup úchylů z justiční mafie je zjevně zcela v rozporu s ústavou a presumpcí neviny, a nadto prokazuje zločinné spolčení justiční mafie s Herrovou k vytváření pseudodůkazů.

Nedávno byl uveřejněn případ muže, co měl znásilnit děti a prý u něj posudek sice zcela vyloučil jakoukoliv duševní poruchu ale prý u podle znalce a justice ani nevylučoval páchání trestných činů .... k čemu takový posudek ... no samozřejmě to měl být pouze nástroj jak mu nějaký důkaz najít .. nikoliv k tomu, aby jakkoliv objasnil věc objektivně ..

Psychoposudky jsou zjevně bolševickým a nacistickým nástrojem zneužívání moci k překrucování práva a k bránění spravedlnosti ze strany justiční mafie...navíc v tomto článku otevřeně pan prokurátor jede ve stylu, tady máš spis znalče a pořádně si přečti co ten doteď nevinej člověk podle nás udělal a podle toho ho ohodnoť a odsuď profilem odpovídajícím kecům ze spisu od nás justiční mafie a na svoje znalosti z oblasti lékařství se rovnou vybodni, nebo bude zle ...
Znalec přitom podle zákona nesmí hodnotit důkazy nesmí si dělat závěry na základě případu nesmí vynášet soudy nad tím člověkem a musí taktéž ctít striktně princip presumpce neviny....jak by asi pan prokurátor dopadnul kdyby se dostal do spárů bývalé znalkyně herrové a fízlové k němu napsali že mu našli údajně v pc tuny dětského porna a že znásilnil 20 školaček .... oproti sdělení nic vám neřeknu znalče a udělejte mi nezávislý zcela objektivní psychologický profil co jeto zač ... bez nápovědy ...tohle zadávání psychoposudků je něco jako vtipná scénka kde má poškozená identifikovat pachatele a její prvně předloženo několik podobných lidí, poté když si není jistá tam jsou všichni kromě podezřelého běloši a nakonec tam jsou takové věci jako fíkus židle hodiny a osamoceně podezřelej kdy nakonec tedy paní toho černocha identifikuje ke spokojenosti fízla ....
LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-16 10:50
Krádež ve spolčení s českými policisty :

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-16 10:51
běžná praxe?

Propuštění dvojice provázela přísná bezpečnostní opatření. Bližšímu přístupu k areálu zamezovali strážní vězeňské služby se služebním psem. Samotný vstup do věznice zakrýval hasičský vůz. Oba propuštěné odvezl jejich obhájce Ladislav Myšák. Aby ani jeden z propuštěných nebyl vidět, nasedli do vozu za hasičským autem.

denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-16 10:52
Blažek nesouhlasí :

Žháři z Vítkova jsou na svobodě. Jako rodič nesouhlasím, řekl ministr Blažek

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-16 10:53
ČR nerespektuje rozsudek evropského soudu – nezaplatila 15,5 miliardy korun. Úroky z prodlení už narostly o 475 milionů korun!

hlidacipes.org/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-16 10:54
Dolary na gauči. Na Ukrajině chytili soudce při přijetí milionového úplatku

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-16 10:56
Drsná demonstrace vlastní neschopnosti :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-16 10:59
Policejní rekognice podle předpisů... Tak dlouho, až i ten největší trouba pozná, koho má identifikovat...

www.youtube.com/watch?v=EURNTMlUZFM
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-16 17:22
Nepřítel naslouchá... A - kopíruje. Zbabělý Šinágl už se nevzmůže na nic jiného než kopírování našich stránek :

sinagl.cz/.../...

________________

Ubožáček, žebrák ze Žebráku. JK
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-17 15:42
Soud odmítl žalobu, i když nebyla podána. Procesní cynismus


ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-17 19:28
Plat přes 100 tisíc není - pro Blažka - vysoký :

e15.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.