Jičínský soud soudí dozorce z Valdic

A my jsme se mu rozhodli - na dálku a naprosto nezištně - pomoci při hledání spravedlnosti : 

A to přinesením nestranného svědectví zpoza oceánu. Bývalý vězeň Gil McCrae se vyslovil k tomu, jak tyto dozorce znal či neznal. 

Kupodivu, je znal všechny - a myslím si, že v současnosti nemá žádný důvod někomu z nich úmyslně škodit. Ostatně, z jeho svědectví je cítit nezaujatost a odstup. 

Myslím, že pan soudce, bude- li chtít, si to může vzít jako neoficiální indikátor důležitého svědka, který sice nemůže být slyšen, ale jehož svědectví zcela jistě může být zváženo, minimálně jako objektivní  indície. 

Pro přesnost, přebírám Gilův mail v původním znění, pan soudce jistě bude anglicky umět, nebudu ho proto urážet překladem (jenž vždycky může být zkreslující). 

___________________

Hi Jirka, Yes I know all of them, 2 of them were always ok.The rest should be prosecuted or at the very least fired. The worst 2 of the bunch in my experience was the high officer Jiri Tryzubsky he was always looking for a chance to give a problem to prisoners and the Very worst one is Frantisek Havel. He's a real bastard and he is always looking for a chance to hurt prisoners. And Tomas Tomes he's young and as it appeared to me he was always looking for a chance to test his toughness, He worked Ubytovna A a lot where i was but he loved it when he got the chance to work in D..Tough guy wanna be..They all should be fired for sure!!  Gil

____________________

 

Vězni se nás chtěli zbavit, tvrdí dozorci souzení za násilí vůči trestancům - iDNES.cz

 

___________________________

___________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-30 12:46
70 let od měnové reformy ... Mnohým nezbylo ani na košili...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-30 12:46
Problémy justice a přeplněné věznice :

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-30 12:48
Policie v tradiční roli : Soukromá ochranka grázlů...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-05-30 12:49
Děti mezi štěnicemi, rodiče v exekucích :

blesk.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.