OSZ NB : Přihlašovat podvodné pohledávky je v pořádku,

byl tím sledován jiný záměr...  

 

 Nevím, jak dlouho trvalo hloupým osobám (na OSZ, i na MÚ) než vypotily tuhle jistě "geniální" výmluvu, ale já bych se pod ni nepodepsal, a skutečnost, že někdo - a dokonce státní zástupkyně - ano, svědčí jedině o tom, kam až může justice zdegenerovat a čeho všeho je schopná. 

Prý podvodné pohledávky byly přihlášeny zcela cíleně, aby prý nedošlo k promlčení... 

Slyšeli jste někdy větší blbost ?? Navíc od státní zástupkyně ?? Která klidně připouští evidentní podvod - když už ho nemůže zjevně zapřít - jako zcela legitimní prostředek jakýchsi jiných cílů ?? 

Tohle že jsou státní orgány ?? A údajně důkladně vybraní pracovníci na nich ? 

Důkladně možná : Ti nejhorší s prospěchem, ti nejubožejší s morálkou, ti, co o právu již zcela ztratili pojem... Nikdy ho ani nezkoušeli hledat, ostatně, by to stejně bylo (pro ně) zhola zbytečné. 

Ovšem že něco takového může klidně zcela vážně myslet státní zástupkyně, to je úpadek, rovnající se počátku konce. Jenom za tenhle dopis by ji měli na hodinu vyhodit, protože otevřeně říká, že zločin, lež a podvod už jsou pro ni zcela samozřejmými nástroji běžné činnosti, ani jí to nepřijde zvláštní - a zřejmě to nemá přijít zvláštní ani nám... 

__________________________

__________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________

_____________________________

 MÚ NB : Podle OSZ je přece úplně normální, že na městském úřadě neví, kdy dokument nabývá právní moci, prostě věřili, že nabyl - a tak nabyl... Viděli jste někdy větší idioty ?? A tuhle přihlouplou husu si platíme 150-ti tisíci měsíčně - z našich daní !!! 

 

 

 

 

 

 ____________________

(Geniální) Malovec : Co sice neví, kdy nabývá usnesení právní moci, zato ale umí geniálně předvídat pět tahů dopředu nikdy neuskutečněné události... 

 

 

 

 

 Jak jde o to chránit své zločinné kámoše, tak jde stranou i vlastní čest a důstojnost... Však mi to kámoši vrátí... Nebo mi budou velmi a velmi zavázáni... 

Šli byste do takového kšeftu ??? 

 

 

 

_______________________

_______________________

 

 Má snad ještě někdo pocit, že je potřeba justici cokoliv přidávat ??

Leda - přes hubu. Tam máme dluhy největší. 

 

 

______________________________

______________________________

 

 KDO ŘEKNE A, musí umět  ŘÍCT I B : 

 

 

 _____________

 

 

 

 

______________________________

______________________________

 Potvrzení o přijetí ze strany KSZ : 

 

 

 ___________

 

 

 

 

_______________________________

_______________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-05-31 20:00
V reakci na tento článek mi přišlo jediné, zato mnohonásobně : Odkaz na paragraf trestního zákoníku o nadržování :

zakony.centrum.cz/.../...


§ 366Nadržování
(1) Kdo pachateli trestného činu pomáhá v úmyslu umožnit mu, aby unikl trestnímu stíhání, trestu nebo ochrannému opatření nebo jejich výkonu, bude potrestán odnětím svobody až na čtyři léta; pomáhá-li však takto pachateli trestného činu, na který trestní zákon stanoví trest mírnější, bude potrestán oním trestem mírnějším.

(2) Kdo spáchá čin uvedený v odstavci 1 ve prospěch osoby sobě blízké, není trestný, ledaže by tak učinil v úmyslu
a) pomoci osobě, která spáchala trestný čin vlastizrady (§ 309), rozvracení republiky (§ 310), teroristického útoku (§ 311), teroru (§ 312), genocidia (§ 400), útoku proti lidskosti (§ 401), apartheidu a diskriminace skupiny lidí (§ 402), agrese (§ 405a), přípravy útočné války (§ 406), použití zakázaného bojového prostředku a nedovoleného vedení boje (§ 411), válečné krutosti (§ 412), perzekuce obyvatelstva (§ 413), plenění v prostoru válečných operací (§ 414) nebo zneužití mezinárodně uznávaných a státních znaků (§ 415), nebo

b) opatřit sobě nebo jinému majetkový prospěch.
_______________

Myslím, že od nynějška můžete s klidem všude tvrdit, že na OSZ v Nymburce sedí organizovaná zločinecká banda, s nulovým právním vědomím, zato neobyčejnou drzostí - a tímto článkem to suše a kdykoliv snadno prokážete.

________________

Což jen dokumentuje to, co říkám pořád : Když vyberu kteroukoliv hospodu a nadělám z nich státní zástupce, úroveň výkladu práva u nás stoupne několikanásobně.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-05-31 20:05
hlidacipes.org/.../

Tahle paní, naprostým omylem prodávaná veřejnosti jako jakási Johanka z Arcu, prokázala jenom to, že neprokázala nic.
Stav státního zastupitelství je toho výmluvnou vizitkou. Udělala by nejlíp, kdyby resignovala a vzdala to - a přitroublí novináři zase, kdyby ji přestali nesmyslně oslavovat, není skutečně za co.
Ať si zajdou s čímkoliv na kterékoliv OSZ - a hned uvidí, jestli je k slavení důvod a zač je toho loket.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.