Sledka + pitomci: PČR Nymburk

Zase se začínám, po čase, těšit nebývalému zájmu policie. Což je patrně jedna z mála organizací, jejíž zájem bych docela rád oželel, leč dlouhodobě se mi to nedaří. Jim také ne. Nemohou prostě beze mě v klidu žít. Stejně jako OSZ. 

Nevím, co je k poslední vlně zájmu přesvědčilo, řekl bych, že nejspíše důvodné trestní oznámení na státní zástupkyni + jejich kámoše z Městského úřadu - Mejzrovou a Růžičku - ale za poslední týden o ně zakopávám denně. 

V pondělí mi dva mlaďoši přivezli dopis přímo do práce. Prý je to dopis od soudu. Řekl jsem jim, ať v tom případě pošle soud dopis poštou, což je normální cesta, i zákonem předvídaná - a dál mě neotravují. Na první pohled ovšem bylo vidět, že to dopis od soudu není, což nevím, jestli byli tak blbí, že to nepoznali (což se nedá vyloučit, i když ten, co ho přines´, se tvářil chytrej jak rádio), anebo jestli schválně lhali - což by bylo pro ně ještě o dost horší. Přesto se snažili přesvědčit oni mě, že prý pro mě bude horší, když si ho nepřevezmu. Nevím, v čem. Odjeli zase i s dopisem a poučením, že policajti nejsou pošťáci a nemají co rozvážet poštu. 

Asi je jim málo, že kvůli tomu už jednou byli u soudu. Protože jsou blbí a zkušenost je nepřenosná, potřebuje o tom poučit evidentně každý zvlášť. I to se jim může snadno stát. 

O dva dny později - se odlepím autem od brány - a - co nevidím ?!!! Tedy - v zrcátku. Za mnou vyráží nápadně nenápadné auto - a když pokračuje i za křižovatkou, v dostatečně diskrétním odstupu - je mi jasno : Sledka. 

To už tedy na to vyplýtvali energie poměrně dost. 

Nechali toho, když zjistili, že o nich vím - ale já už toho měl tak akorát dost. Koukám, že zase jenom na mně se uživí půlka nymburskejch policajtů a ještě si budou vykazovat, jak jsou bdělí a činní. 

Mezitím jsem si ověřil, co jsem věděl na první pohled : Žádný dopis od soudu mi nenesli. Pokud nějaký (a nebyla to třeba prázdná obálka), tak jedině sami od sebe. 

No - a tak jsem o tom náčelníkovi napsal. Že mě ti jeho nabubřelí blbci už přestávají bavit. A že by je měl nějak zaměstnat. Anebo - nahlásit na vedení, že jich tu je jako psů, jsou zjevně nevytížení a nemají do čeho píchnout - a je potřeba je buďto propustit, nebo zaměstnat někde jinde. Třeba v severních Čechách. 

A těm, co rozváží poštu, taky přiměřeně snížit platy. Protože pošťáci jsou placeni dost jinak než policajti - a proč ti by měli za stejnou práci brát prakticky dvojnásobek ? 

____________________________

 

 

 ____________

 

 

 

 

 

_____________________________

_____________________________

 

 Na totéž jsem se zeptal i toho přitroublýho Rakušana : 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________

___________________________________

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-20 15:56
Rakušan by prý měl odstoupit - že lhal kvůli zásahu na FF UK.

Ten se hlavně do téhle funkce nikdy neměl dostat, nevím, které pako přišlo na to tohodle učitýlka z Kolína dát za šéfa policajtům, ale je to naprostý a krutý omyl. Nemá o nich nejmenší potuchy - a podle toho to taky vypadá. On, a hlavně ta policie. Je prokazatelně čím dál horší, nezná naprosto základní předpisy pro svou činnost, nebo se jimi neřídí.
Namísto ochrany zákona - rozváží poštu. Jak vidno ze shora uvedeného.

www.msn.com/.../ar-BB1oyHEo

____________________

Autor má sice - samozřejmě - pravdu, ale zapomněl, kde ji publikuje. Kdyby měl odstupovat každý, kdo kdy lhal - tak tam z těch debilů nezůstane ani jeden.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-20 15:59
Typicky sociální případ :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-20 16:02
Za toho vola a jeho bordel vyhodíme další miliardu :

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-20 16:20
Kdo pracuje na krajském soudě ?? V Praze !!!

zpravy.aktualne.cz/.../...

Odebrání titulu je opravdu tak výjimečným počinem, že to výmluvně svědčí o tom, jaká mravní kritéria jsou - při přijetí - uplatňována na zaměstnance justice : Kritéria společenského odpadu.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-20 16:21
Pokuta jako kráva !!! Zaplatí .- Rakušan... Ať je ten jeho ministerský plat konečně k něčemu dobrý.

Soud potvrdil vnitru pokutu za shromažďování dat o zdravotním stavu lidí

www.ceska-justice.cz/…di/

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-20 16:28
Nymburk má v moci parta neskutečných kreténů, vzájemně se kryjících. Ne každý na to má žaludek - a ty rozkrádačky vydrží...

nymbursky.denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-20 19:41
Jsou to totální hovada. Akorát že teď to vidí i všichni ostatní...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-22 18:41
Soukromý policejní SS oddíl Martina Krále :


Byl bych rád, kdyby se příslušníci obvodního oddělení nymburské policie chovali jako policisté, nikoliv psi burana Martina Krále z Libice nad Cidlinou.

Nikdo není zvědavý na jejich pobíhání, pokřiky, ventilaci jejich drbů, komplexů, a v rámci toho neustálé porušování zákona.

Je mi úplně jedno, jak se chovají v civilu - zda si v obchoďáku slintají na košile nebo chodí na porno do zoogické zahrady či se koupají s Králem v Cidlině nebo Mrlině, ale pokud mají na sobě uniformy, tak budou reprezentovat to, co je na nich. Pokud toho nejsou schopní, ať odejdou.

Pokud ne, tak v rámci dalších řízení budou muset stejně odejít, protože tohle se nedá tolerovat a dávat pořád další šance kázeňsky trestaným nelze. Taková jsou pravidla, to aby někdo hodně natvrdlý zase netvrdil, že mu ,,vyhrožuji" zákony.

Skoro o všech z Vás vím, kde bydlíte, což je konstatování faktu, protože jsme společně žili na malém okrese, ve stejných ulicích a vesnicích, kde jsme se potkávali. Od Nejedla z ul. Hlavní 120 Všejany-Vanovice přes Šimonka ul. Jičínská Nymburk až po Krále z Libice nad Cidlinou. A nikdy mě ani nenapadlo nikoho otravovat v soukromí domova.

Psychoparanoik Kupec ať si vypráví pohádky, že jsem na něj někde čekal - zcela směšné, neboť kdybych s kýmkoliv chtěl snad v civilu něco řešit, tak není nic jednoduššího, než mu zazvonit na zvonek. Já ale nejsem hovado, na rozdíl od některých, kteří například v uniformě lidem rozváží falešné dopisy od soudu domů a do práce jako Ing. Fialovi - chcete dělat pošťáky?

Otevřete si na Boleslavské přepážky a nabízejte si služby, ovšem k tomu nepotřebujete ani současné platy, ani uniformy, ani pravomoci.

A proto vážení nikde neuvádím svoji adresu pobytu, abych byl těch vašich nezákonných excesů ušetřen, alespoň na půdě domova. Všichni máme právo na soukromí a klid domova. A také tajemství úřední listiny, soukromých údajů a tak dále, na což zcela kašlete. Potřebuje snad Kupec nebo Masiar nebo Vy všichni zdarma ode mě lekce dodržování těchto pravidel? Mám Vám dělat školení nebo co? Je dobře, že na záznamech je zachycena pravda, to se hned člověku lépe dýchá, ale cítí se jako poslední spravedlivý v prohnilém městě.

Hlavně si pamatujte, co jsem říkal... Potom se všechny strany ušetří všech zbytečností. Dan

_________________

Vyhrožovat zákony snad ani nejde, na ty lze pouze upozornit, mají je, idioti, sami znát... JF

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.