H-Systém probral hradního opilce

a nastavil mu výmluvné zrcadlo. Za justici a její stav totiž do nemalé míry zodpovídá především on sám. 

Vzpomeňte - spolu s námi - kdo to navrhoval - a vehementně prosazoval - mafiána Sváčka dokonce do čela Ústavního soudu ?? Kdo kvůli tomu dokonce neváhal jít orodovat a intervenovat do Senátu, který ho tam odmítal zvolit ? 

Připomeňme, že naštěstí - marně. 

Kdo to zorganizoval palácový puč na Nejvyšším soudě a provedl jeho novou "bolševizaci", když prakticky z hodiny na hodinu odvolal legitimní předsedkyni NS Brožovou - a najmenoval tam kryptobolševika Šámala - načež NS začal - už ve velkém -  vydávat své trpké ovoce - jehož je rozsudek v kauze H-Systemu jen posledním velmi viditelným plodem ?! 

Kdo to "obnovil" Ústavní soud najmenováním nových soudců, prakticky výhradně podle klíče poslušnosti a zásluh vůči Zemanovi, potažmo ČSSD ?!

A najednou se opilec probírá z mrákot a diví se, že léta bezbřehého pohrdání nejzákladnějšími lidskými právy ze strany soudů všech stupňů vedla až k jejich poslednímu, již masovému projevu, kdy desítky lidí vyhodí z jejich pracně postavených a draze zaplacených domů na ulici jenom de facto kvůli administrativní chybě - že si k souhlasu s dostavěním svých domků nevyžádali rovněž souhlas insolvenčního soudu, ale jen insolvenčního správce - beztak jmenovaného a kontrolovaného insolvenčním soudem ?! 

Předtím hradní opilec léta mlčky přihlížel naprosté justiční zvůli a tyranii, kterou ještě drze vydával za "nezávislý výkon soudnictví" - a teprve nyní, když nespravedlnost je nejen zjevná na první pohled, ale hlavně masová, s masovým tragickým dopadem na bezmocné oběti, se probouzí - a "chce zasáhnout?" 

Hm - a jak ? Doplatí snad ze svého dluhy z konkurzní podstaty ? 

Nebo vyhlásí dluhovou amnestii - jen pro H-System ? 

Podvedení Smetkou si tak užijí spravedlnosti dosyta - po Smetkovi je - namísto náhrady škod -  okradla ještě státní justice, a to hned 2x, teď je chce - jistě nezávisle a spravedlivě - vyhodit na ulici. 

Nechci, aby to znělo škodolibě - ale TAKOVÝCH případů je potřebí !!

Protože teprve masovost zvůle může probudit jinak hluboce spící, médii zpracované, OTUPĚLÉ veřejné mínění - které v bláhové hlouposti vůbec netuší, co se u nás za zdmi soudů a věznic děje. 

Masovost nespravedlnosti a zvůle sice byla zřejmá i před rozhodnutím ve věci H-Systemu, ovšem - bohužel - jen zasvěceným - a - bohužel - jednalo se sice o masové souhrny v celkových počtech, bohužel ale od sebe navzájem izolované, o sobě nevědoucí - a tudíž snadno zpracovatelné. Většinou vydávané médii za "problematické jedince" - což pivní divák nemohl a ani většinou nechtěl nijak ověřovat. 

Přeji hradnímu opilci, aby nejen - konečně - uviděl výsledky vlastní práce - totiž tu bandu drzých, zkorumpovaných, hloupých a polovzdělaných, nadutých a hlavně nikým a ničím nekontrolovaných justičních kreatur, díky kterým se ze státní justice stala největší teroristická organizace svého druhu, v civilizovaném světě naprosto nevídaná a nemající obdoby - ale také aby si tyto výsledky užil na vlastní kůži. 

Nejlépe v base ihned po skončení presidentského mandátu. 

Neboť - co sám nerad, nečiň ostatním. A zde připomeňme, že tentýž opilec se mne osobně - ještě před pouhými šesti měsíci - snažil uvěznit podle 11 let starého, zjevně křivého rozsudku - samozřejmě vydaného na zákonech nezávislou justici (což mu naštěstí nevyšlo) : 

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/2827-pan-president-me

 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-24 18:42
Není inženýr jako inženýr ! Stránky K 213 totéž říkají už léta !!! O.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-24 18:43
Spravedlnost pro všechny jsme najít nemohli. My zásadně sloužíme gaunerům.

Kom.


seznamzpravy.cz/.../...
0 # Tomáš Jadlovský 2018-07-24 19:31
Když jsem dnes poslouchal zprávy, měl jsem stejný pocit. Nikoliv škodolibost - postižených je mi líto a přeju jim, aby se našlo přijatelné řešení - ale pocit, že něco takového k prozření davu přijít musí. Až se budou vystěhovávaní přivazovat k plotu a volat po spravedlnosti, bude u toho televize, díky okurkové sezóně se dostane režimní justice do zpráv a obyvatelstvo uvidí, jak to funguje v banánovce. Když otcům kradou děti, když se roky nedočkáte ani toho, abyste mohl vlastní dítě pohladit, tak k tomu se televize nehrne. Za měsíc bude estráda. Mimochodem, soudce NS Krčmář. Nesoudím prvoplánově lidi podle vzhledu, ale tento pán, který asi bude brát kolem sta tisíc, vypadá, jako když nemá na holiče. Reprezentace nejen umem, ale i zjevem, česká justice v celé parádě. A až bude v Polsku PaS pokračovat v reformách, budou opět v Čechách všichni kvičet o nezávislosti soudů.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-24 19:46
Vy jste ale z levnýho kraje !! Krčmář, jako soudce NS, bere minimálně 150 táců měsíčně, spíš 200.

A vypadá - no, jako ten rozsudek.

Opravdu se v něm nezapřel...
___________

Mimochodem, za tu směšnou almužnu, co myslíte Vy, by dneska už nešel do práce ani soudce okresního soudu...
Přece se nenechá za svou geniální spravedlnost takhle hnusně vykořisťovat, že ?!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-25 16:47
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-25 16:52
Co asi obsahovala ta jeho předvolební kobliha? Možná i piliny z dřevotřísky.
Ti jeho nejvěrnější mlaskají ještě dnes.

stream.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-25 16:55
k213.cz/.../...

Ta polská justiční mafie, dnes odvolávaná, nejen kvičí, ale i vyhrožuje, řve z plných plic, že v Polsku je porušován právní stav, a "sametově" od 03.07 odvolaná (protože poslána do důchodu) soudružka předsedkyně Nejvyššího Soudu Gersdorfová (ta, co před měsíci prohlásila veřejně, že justice jsou zvláštní kasta) se v merkelovské Neo-dederonii před shromážděním německých právníků prohlásila "předsedkyní Nejvyššího Soudu" v emigraci.

Její vystoupení bylo hysterickým špektáklem, kterým kompromitovala sebe a nakonec i německé auditorium (zasloužilo si to!),

Bohužel ovšem snižovala i prestiž Polska. Celkově "totální" opozice i vzdor okurkové sezóně s vehementní podporou Stasi-elit merkelovské Neo-dederonie opět zvyšuje aktivity, opět vychází do ulic, vyzývá ke svržení vlády, a došlo k prvním násilným akcím proti kancelářím PiS.

Taková reforma justice, jakou provádí Polsko, je samozřejmě nutností, třeba však ji chápat jako dalekosáhlou změnu, jakou nelze provést během několika měsíců, dokonce ani za rok ne. Je to proces, který může trvat nejméně pět let, nebo spíše i deset. Neboť musí vyrůst a nabýt zkušenosti nová generace soudců či prokurátorů nezatížených chorobným myšlením o třídní podstatě soudnictví, vštěpované bolševickým režimem (prohlášení Gersdorfové, že jsou "zvláštní kasta", lze totiž i jako synonymum výrazu "třídní podstata" také dobře chápat!).

Pokud jde o "sametové odvolání" Gersdorfové: Dle zákona o Nejvyšším Soudu, jenž nabyl platnosti 3. Dubna t.r., měli na odpočinek přejít po uplynutí tří měsíců ti soudci Nejvyššího Soudu, kteří dovršili věk 65 let. Ve této souvislosti přestali podle tohoto zákona vykonávat své funkce. Mohou soudit ovšem dále, pokud během měsíce od nabytí platnosti nového zákona podali vhodné prohlášení a předložili odpovídající lékařské potvrzení, a pokud prezident země se vyjádří s tím, aby nadále zaujímali místa soudců Nejvyššího Soudu, svou shodu.

Freeeurope
0 # Kedul 2018-07-25 21:13
Oni tam nemaji polaci 358 ani nebezpecne vyhrozovani?
Nechat ty demonstrujici justicni kreatury projit jejich medicinou, par let nechat vystrizlivet ze sna nadlidi v nake te zaplivane cele a bude konecne klid...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-25 16:56
Koudelka : Jak je to s polskými soudy.

parlamentnilisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-25 18:39
Ano, taková je dosavadní historie reformy justice v Polsku

Koudelka: parlamentnilisty.cz/.../...


Ano, opravdu přesná faktografie! Výborně popsáno. Rzepliński vstoupil do komunistické strany PSDS (Polské Sjednocené Děl. Strany) záhy po krvavém předvánočním "černém čtvrtku" na Baltském Pobřeží v r. 1970. Tehdy před vánoci vláda vyhlásila podstatné zvýšení cen potravin a dalších základních potřeb. ÚV bolševické státostrany odpověděl povoláním zvláštních oddílů policie a armády, která střílela z vozidel i helikoptér do lidí, kteří se shromáždili mj. před loděnicí v Gdyni poté, co předchozího dne (16.12.1970) byli vyzváni v rozhlasovém projevu vicepremiérem Stanisławem Kociołkem předchozího večera k návratui do práci. Kociołek prokazatelně věděl, že loděnice bude zablokována vojskem. Na stanici "trojměstské rychlodráhy" (Gdaňsk-Sopoty-Gdyně) u loděnice bylo bestiálně zastřeleno téměř dvacet osob. "Kat Pobřeží", bolševický zločinec Kociołek byl Nejvyšším Soudem v r. 2013 zproštěn obžaloby(!!!!). Podobně další zločinec, Jaruzelski, tehdy ministr obrany.
Po tomto krvavém čtvrtku na Pobřeží do bolševické strany vstupovala v Polsku už jen ta nejhorší spodina lidské společnosti, podobně jako po sovětském přepadení Československa 1968 do KSČ. A kdo byl se octl mezi tou nejhorší spodinou v Polsku? Právě že - soudruh Rzepliński. A také vázací akt o spolupráci s SB (polskou obdobou StB) podepsal - Lech Wałęsa, agent TS s krycím jménem "Bolek".
Viz link (už archiv) byť v polském jazyce... wpolityce.pl/.../... ..Kociołek zproštěn obvinění další hanebný rozsudek soudu ve věci komunistických zločinců (zrodniarz = zločinec).
Celá tahle šňůra osvobozujících rozsudků komunistických zločinců se táhna polskou justicí do dneška a provokuje většinu polské společnosti. Na obranu odstavovaných komunistických reziduí komunistické justice v Polsku dnes vehementně vystupuje zejména agenty východoněmecké Stasi penetrovaný režim Berlína a jemu přisluhující islamofilní Paříž.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-25 16:59
Ahoj Jirko,
Zatím nejlepší komentář:

www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/1140765

Velká část z H systému prý zmizela v Lidovém domě, právě za Zemanova vedení. Proto až teď...b.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-25 17:06
Čím nás krmí estébák :

Co asi obsahovala ta předvolební kobliha?
J.K.
seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-25 18:36
Konečně teplé lidské slovo ze strany justice. O.

novinky.cz/.../...

_________

Jak jinak, že ?! Za všechno si vždycky můžou poškození sami, jenom justice nikdy nepochybila... Jak by taky mohla, že ?!
0 # Kedul 2018-07-25 21:07
Hmm a to pan soudce nikdy neslysel o capim hnizde a dotacnim a jinem podvodu stbaka burese? To nam chce namluvit ze neni trestne stihany stbak nebezpecny a neovlivnuje vysetrovani jak jen muze z pozice moci? Vsichni vedi ze to tak je vsichni vedi ze ma sedet ve vazbe, ale deje se prd ... Asi ani nikdy neslysel o pripadech kdy justicni mafie dobre vi ze nema jediny dukaz a ze se trestny cin vubec nestal a presto cele roky protizakonne stiha nevinneho zneuziva pravomoce a krade a znici zivoty jenom proto ze ma zbrane pocitace a autaky a kazda opice s dirou do zadku dostane uniformu a posloucha kazdou hovadinu kterou dostane od nadrizeneho nebo jine opice ... a pani soudci jako tento to radi podrzi ... Jak nekdo tuhle napsal "Lide se z tech domu mozna vystehuji ale az pote co socani uhradi i s urokama dluh, ktery ani po pravomocnem rozhodnuti soudu nikdy neuhradili" .. za ty platy soudcu by za ty roky bylo tech domu milion...
0 # Kedul 2018-07-25 21:28
Po nakych diplomkach uslintanych studentiku po xx letech je celkem prd .... skola neni opravdovy zivot ... zalezi jak se chova clovek po skole ... uz jen clenstvi v koblihostrane je ale signal dusevni poruchy ...

Mnohem zajimavejsi by bylo ten protiplagiatorky programek nasadit do justice ...
To by koukali prokuratori soudci a fizlove kdyby museli zadat do systemu vse elektronicky, usneseni, oduvodneni, rozsudky ... a ono by to proste neslo pac by system nahlasil ze chyba vase "oduvodneni" je plagiat ... obsahuje krome osobnich udaju osob jen jedinou vetu ze jste prostudoval spis a ztotoznil se coz je 100% opsane od jiz vydaneho rozhodnuti z minulosti a tudiz neobsahuje konkretni novy pripad.... upravte text a pote zkuste ulozit znova .... samozrejme by neslo takovy plagiat ani vytisknout ...
Jeste pridat zakonne lhuty .. nelze ulozit ani prohlizet na odpoved jste mel podle zakona 60 dni vec vam byla odnata a zaplatite pokutu a odskodneni za prodleni.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-07-26 18:37
Další exot z bohaté základny kádrů ANO. Už si nahrabal, tak je pokorný a umí naslouchat, jak si nahrabat ještě více.
J.K.
seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.