OSZ-3 : Kdo nechce, hledá důvody...

.. proč nic nedělat, nebo proč nevyhovět. Kdo chce, jak známo, ten si způsob vždycky najde. 

 

 

Zatímco první odpověď z OSZ - 3 přišla prakticky okamžitě a bez problémů (neb se tázanému odpovídalo snadno a dobře), tak ta druhá už ve věci samé nepřišla. Jak i bylo  - vcelku snadno - předvídáno. 

Protože vysvětlit, proč počmárání sochy Winstona Churchilla žádným trestným činem není, zatímco symbolické podpálení Sloupu totality je zločinem přímo hrdelním, a ten už je dávno před soudem, to fakt dost dobře nejde. 

Zvláště, když oba pomníky stojí zhruba kilometr od sebe - a dělí je jen pomyslná čára dvou pražských obvodů.  

Známé heslo : "Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody" - samozřejmě i tady platí beze zbytku. 

Vsaďme se, že odpověď z OSZ P - 3 na tuto otázku, natož pak odpověď pravdivou NEDOSTANEME NIKDY. 

Na adruhé straně, mlčí-li hora, otevírá to prostor fantazii. 

A tak si můžeme odpovědět sami. 

Resp. Vyhlašuji tímto soutěž na nejpravdivější (kategorie 1) a nejvtipnější (kategorie 2) odpověď na původně zadanou otázku OSZ - tedy : 

Proč ještě není před soudem skutek zjevného, nikoliv vykonstruovaného vandalismu, kdy dvě cizí krávy postříkaly sprejem sochu Winstona Churchilla, když pachatelky jsou známy, o činu není nejmenších pochyb - a státní zastupitelství mlčí a mlží... 

Dáme na odpovědi týden - a uvidíme, co se sejde. 

 

Jinak - že by OSZ na Praze 3 nevědělo -  v mém případě - o koho jde a kdy jsem se narodil, považuji za zcela vyloučené - už proto, že právě tohle skvělé OSZ vyrábělo na objednávku obžalobu z pohrdání psychopatem Bláznou, kterou pak nikdo nechtěl soudit - takže obžaloba putovala po všech pražských soudech, pak po půlce těch středočeských - až nakonec skončila v Mladé Boleslavi, kde ji začínající mladý soudce smetl od stolu ze stolu. 

Takže - doslova a do písmene : Mnoho povyku pro nic. Resp. jenom proto, aby stát pak platil odškodné za bezdůvodné trestní stíhání. A psychopati z pražské justice si vylili - vcelku již bezmocný - vztek. Za Bláznova kárná řízení a celostátní ostudu, kterou už nešlo přehlédnout. 

A na to tamější psychopatka Brücklerová kupodivu měla času fůry.. 

Potrestat ničitelky Churchillova pomníku - tomu samému OSZ jaksi ne a nejde... 

 

______________________

 

 

 

________________________

Odpověď dostal ne do 30-ti dnů, jak jsou zvyklí pracovat oni, ale do dvou hodin, jak jsem zvyklý pracovat já... 

________________________

 

________________________

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/3314-na-winstona-lze-plivat

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3310-selektivni-spravedlnost-zacina-u-selektivniho-vysetrovani

 

 

___________________________

___________________________

 

 První odpověď : 

 

A ještě se hlásím do soutěže o nejpravdivější odpověď na otázku OSZ - Poškození sochy WCH nestíháme, protože jsme ho nevyhodnotili jako společensky nebezpečné, zatímco pachatele poškození Mariánského sloupu se nám hodí pronásledovat, i když  tam žádná škoda není.

A vtipná odpověď by mohla být - Ty dvě holky vlítly na WCH omylem, spletly si ho s nějakým představitelem patriarchátu, a za to nemůžeme nikoho potrestat.

 
Srdečně zdravím. TJ

 

 

________________________

________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________

_________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-10 19:47
U Jermanové je blaze... Ovšem jen jejím známým...

___________

Co rozhodnuti, to PODVOD!
Tak funguje mafie. Z.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-10 19:53
Atentát na polské prezidentské letadlo u Smolenska 10. dubna 2010


niezalezna.pl/.../

Na tomto linku čtenář shlédne cca 1 hodinu 20 minut dlouhý film, podrobně analyzující příčinu katastrofy - je to výsledek do nejmenších podrobností "rozpitvaných" technických analýz a rekonstrukce posledních okamžiků letu, jenž začala zpracovávat zvláštní expertní podkomise pod vedením Antoniho Macierewicze, která požádala celou řadu institucí z oboru, polských i zahraničních ze států NATO. Film osloví především techniky, technické inženýry, majících "páru" o počítačových simulací v konstrukci a také dynamice a dalších disciplín z oboru fyziky a mechaniky, a i okrajově chemie aj., pro laiky se může tedy jevit "nezáživným"...
Nicméně film ilustruje hlavní nezvratný důkaz, že katastrofa nastala dvěma po sobě následujícími výbuchy náloží, instalovaných v konkrétních částech letadla, a které musely být umístěny úmyslně - a být v určitý čas odpáleny. Jedna věta někde uprostřed říká, že byly nalezeny stopy výbušniny - hexogenu, jenž byla užita teroristy k atentátu nad Lockerbie!!! O českém původu ani slova, nicméně výbušnina, která byla použita nad Lockerbie - to je vysloveno.
Čili: Že se muselo jednat o atentát. Film je novinkou, proto zatím je v polském jazyce, nicméně doufám, že pozorný divák, všímající si zejména výkresů a grafů, porozumí.
Tuto událost nutno chápat jako záležitost, která není jen polskou záležitostí!

Neboť útok na prezidenta členského státu NATO je dle právoplatných stanov pojat jako nevyhlášený akt válečného napadení! To může ještě nést s sebou vážné mezinárodní důsledky, včetně důsledků na další dění i v České republice
Připomeňme okolnosti: Postkomunistická vláda expremiéra Donalda Tuska protiprávně odevzdala celé šetření katastrofy ruské vyšetřovací komisi (staré KGBčky) Taťjány Anodinové, označované ve filmu zkratkou MAK, jako civilní let přestože se jednalo o let dle mezinárodně přijatých právních ustanovení vojenská (Polish Air Force 101), přičemž Tuskova vláda odmítla nabízenou pomoc NATO a dokonce EU. Odstraněním prezidenta Lecha Kaczynského se dle polské ústavy stal předseda Senátu, tehdy Bronislaw Komorowski, bývalý komunista. Dle pevných zásad ruských tajných služeb k vraždě představitele cizího státu se tyto uchylují výlučně a jen v případě, že by na místo dotyčného nejvyššího představitele měly svého člověka. To, že "Komorowski, eto náš čelověk", také ihned po atentátu zaznělo z Ruska zaznělo - a dost hlasitě. Lech Kaczynski jako prezident svými vety totiž zabránil uskutečnění mnoha excesů Tuskovy vlády, tedy překážel jak Putinovi, tak unijním neomarcistům. Výsledek Macierewiczowy komise pokládá na lopatky totálně výsledek "šetření" režimem "Tusk & Komorowski" povolané tzv. Millerovy komise - někteří její členové se dnes opatrně vyslovují v tom směru, že měli nařízeno, aby výsledky "šetření" byly shodné s výsledky "šetření" ruské komise MAK. Čili: Obrovského falzifikáku, jehož cílem bylo zakrýt skutečné příčiny katastrofy a nahradit je výmysly ruské propagandy, které dosud v ČR papouškovala všechna media, včetně těch, která se vydávají za pravicová.


Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-10 19:59
Kolik těch "nejhorších" soudů vůbec je ??? 108, jako okresů ???

Práskač StB v roli soudce ČR

beran.blog.respekt.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-10 20:03
Z důvodů korupce dnes zavřeno. J.K.


seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-10 20:04
Na právech se neučí číst a psát, říká docentka Havelková (ale mělo by...)

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-10 20:08
Proč má Milouš pravou ruku modrou? No přece modrá je dobrá. J.K.


www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-10 20:09
Dřou jak koně. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
___________
Už tady byla jedna, co "dřela jako kůň"... Teď za to chodí, i s Peťulkou, po soudech...
0 # Tomáš Jadlovský 2020-08-11 08:48
Likvidace ze závisti. Oba aktéry znám z bývalé práce. Tak to v resortu chodí, lákavých fleků jako Kazachstán a Thajsko je málo a plno lidí po nich lační. A že se do likvidace zapojila justiční sebranka, to nemůže nikoho překvapit. I u mne byla největším spouštěčem represí právě závist, já vydělával více než soudkyně. Nejvíce o justici vypovídá soudkyně z odvolačky, která se schovává za senát. Ona přece nerozhoduje, je součástí senátu. Typické pro tento typ zbabělců - já nic, to oni. Mimochodem, tento slušný počin novinářské spodiny Klímy jen ukazuje, jak je škoda, když talentovaný žurnalista zaprodá řemeslo reportážím na objednávku, jak je u něho zvykem u případů domnělých otcovských únosů dětí.
0 # Tomáš Jadlovský 2020-08-11 08:48
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-13 20:52
Postup nejvyššího státního zástupce v kauze Babiše: Jak soudci hodnotí institut žaloby ve veřejném zájmu?

ceska-justice.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.