Úřad Bradáčové - a jak funguje.

Stručně řečeno - stejně jako zbytek justice - špatně. Kdyby fungoval dobře, nemohla by nižší SZ vypadat tak, jak vypadají a nemohli by v nich dělat ti, co tam dneska jsou. 

 

 

 Státní zastupitelství připravilo poškozenou nezletilou o účinnou ochranu před soudem. Zajímavé, jak si v tom všichni navzájem notovali. 

Od OSZ přes KSZ až po VSZ. Na závěr ještě mělo VSZ tu drzost psát mi cosi o jakýchsi nálezech Ústavního soudu - o tom, že bylo nutno zajistit kvalifikovanou obhajobu zájmů nezletilé, tedy zvláště zranitelné oběti (kterou bezesporu byla a je).

V praxi pak  - obhajobu vůbec žádnou. Přitom nikdo nic neporušil, všechno bylo podle procesních předpisů - až na to, že poškozenou NIKDO NEOBHAJOVAL.  Ale - soud měl obhajobu zájmů poškozené za zajištěnou. 

Asi jakoby se sešli doktoři nad operačním stolem, nad pacientem v narkoze, a všichni by všechno splňovali, diplomy v kapse, všechny předpisy by byly dodrženy - až na jednu pranepatrnou drobnost - totiž že doktoři neumí léčit a nerozeznají slinivku od brzlíku. 

Ale kdo už by se takovými prkotinami zabýval, že ? Buďto má pacient dost svých sil - a přežije to - anebo má holt smůlu - ale předpisy byly všechny dodrženy. 

Tomu se jinak říká : Idiotismus v praxi. Takových idiotů jsou plná státní zastupitelství, a samozřejmě že i soudy. A podle toho to pak taky vypadá. Všechno je dodrženo - akorát že rozsudek je křivý jak turecká šavle, odsoudil nevinného,  a neobstál by už ani před prostým úsudkem zkušenějších laiků. 

Ti ovšem za něj peníze neberou. Křiváci, co údajně všechno dodržují, byť by byli dutí jako bambus, ovšem ano. A statisíce. 

A ještě mají tu drzost řvát, že je to málo... 

 

Mimochodem, když jsem byl s posledním podáním na VSZ, zrovna tam stál u telefonu pán a cosi vyřizoval. Starší pán, zjevně šel něco ohlásit státní zástupkyni. 

Slyšel jsem, jak se s ní baví. 

Typoval bych ho tak na nějakého chvilkaře - milionáře, co si někde přečetl, jak je u nás správná a nezávislá justice (na rozdíl třeba od Polska nebo Maďarska), a zvláště pak úřad Bradáčové - že to je spravedlnost sama - a teď se setkal s nějakou klasickou justiční nebo policejní křivárnou a myslel si, že to nahlásí. 

Tak - narazil. 

O oznámení zjevně nikdo nestál, pokud ho nemá sepsáno, tak má smůlu - a když se ptal, jestli s ním odmítají jednat a ať mu o tom vystaví potvrzení, načež ho definitivně poslali do háje, říkal jsem si v duchu : Jen si, hochu, zvykej, na stará kolena, co to je pravdoláskařská justice a jak u nás vypadá. Když už ses o to nezajímal doteď. A hezky si zvykej na veškerou aroganci, lenost a tupost, jinde naprosto nemyslitelnou, protože by za ni v každém prosperujícím podniku letěl na hodinu. 

Byl jsi u voleb ? A koho´s volil ? Fialovu ODS, nebo BAbišovy mafiány ? Pak máš, cos chtěl, můžeš si za to sám. 

A pokud ´s volil někoho jiného, případně nikoho - ptal ses, co mají strany za program pro justici ? Trval jsi na nějakém ? Pokud ano, byl jsi výjimka, pokud ne, ničemu se nediv. 

___________________

___________________

 Původní stížnost : 

 Aby toho nebylo málo, prolhanou a retardovanou debilku učinil soud - a spolu s ním státní zástupkyně Milerová - také ze sestry poškozené, která  - protože nezastrašena - podala pravdivé svědectví o tom, co viděla a slyšela v bytě dědy ze strany matky a tato výpověď nebyla ničím vyvrácena, ani znevěrohodněna.

Oba dva - Ruta, i Milerová - ve svých funkcích zcela selhali, jednoznačně prokázali, že na ně nemají a zastávají je jen naprostým omylem a nedopatřením - a to se ještě bojím domyslet možnost, že mohli postupovat ve vzájemném zločinném spolčení a po vzájemné dohodě, ať už za úplatu, či jiný, hmotný i nehmotný, prospěch.

Zanedbání Milerové ohledně nepodaného opravného prostředku považuji za závažné profesní pochybení a selhání, za které je povinna nést kárnou odpovědnost, přičemž skutečnost, že na důvodnost podání odvolání, včetně zásadních argumentů proti právě vynesenému rozsudku, byla písemně upozorněna, je jednoznačně přitěžující okolností, svědčící o úmyslu zmařit projednání věci před odvolacím soudem.

Stejně tak za přitěžující okolnost lze považovat skutečnost, že se jedná o věc zneužívání nezletilé, která tak zcela ztrácí důvěru v ochranu státním aparátem a vzhledem k trvajícímu, a nyní zvýšenému riziku recidivy trestné činnosti, i chuť k dalšímu životu.

Ke stížnosti přikládám jak stížnost zaslanou Rutovi (dodnes bez sebemenší reakce, natož vyřízení), tak i dopis s upozorněním na nutnost podání odvolání, předaný OSZ v ČL dne 13.10. t.r.

S pozdravem                                                         

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Ing. Jiří Fiala

                                                                                                       ZPLNOMOCNĚNEC odborů SPRAVEDLNOST

____________________

 

A na to přišla TAHLE  odpověď : 

 

 

 

___________________

___________________

 

A protože mě madam svou z prstu vycucanou "argumentací" namíchla, dostala po Vánocích tohle rozřešení

 

 

 

 

+ ještě dovětek (na druhé straně) : 

 

 A ještě dovětek : Nevím, jestli jste pochopila procesní role jednotlivých účastníků řízení před soudem, ale úkolem obhájce (nebo zmocněnce poškozené)  NENÍ BÝT NESTRANNÝM, to je úkolem soudu, ne zástupce jedné ze stran.

Šokuje mě, že to nevíte.

Přesto, není pravda, že bych nestranným nebyl, vždycky jsem jím byl, ačkoliv to není mým posláním v daném postavení, a nikdy nikdo nemohl říci, že ne. Pokud se mi jednání strany, kterou jsem zastupoval, přestávalo líbit, tak jsem ji prostě napomenul, a poté přestal zastupovat.

Dovést ale věc zneužívaného nezletilého dítěte do situace, kdy jeho zájmy před soudem NIKDO NECHRÁNÍ, což je - podle Vás - zcela konformní s nálezy ústavního soudu, je ostuda, jaká by nesnesla srovnání v rámci celé Evropy. 

_______________________

_______________________

 

 Předchozí : 

 Děti, svěřte se justici (k213.cz)

 

 

 

 

_________________________

_________________________

 

 

 

 

 

 

______________________

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-28 15:30
Justiční chátře dovoleno vše. Jakoby byla vyňata z jurisdikce ČR :

ceskenoviny.cz/.../...

Státní zástupkyně krade, lže a podvádí. Vzor profesionality a morálky.
Ostatně, když nemá cit pro češtinu, jaký může mít cit pro právo, nebo pro morálku ??

Přidělený byt pronajímá studentkám - ty to všechny potvrdí, že nejsou žádné její kamarádky spolubydlící (ostatně, je dost zvláštní, aby někdo bydlel s několika dalšími nepříbuznými osobami, byť stejného pohlaví), ale Kubovcův soud přesto nazná, že dotyčná mrcha jediná mluví pravdu a že daň platit nemusí...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-28 20:55
Rozsudky budou na webu, jestli můžete vyhrát, na to nechoďte na web, podívejte se po známých Vašich a protistrany a pak taky do peněženky - a to je ta nejspolehlivější informace, jak na tom jste se šancí na výhru :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-29 16:22
"Ukážou, jestli můžete u soudu vyhrát"


Čili jde o další potvrzení toho, co poznal každý, kdo měl tu špatnou zkušenost hrát si s naší justicí na soud. Tedy, že podle zákona se nehraje....a na nějakých zákonech vůbec u soudu nesejde .... řiďte se občané tím, co říkáme my, nikým nevolení s definitivou a absolutní beztrestností a neodvolatelností, nikoliv zákonem..... a pokud najdete jakoukoliv berličku v podobě konstantní judikatury, tak vězte, že Vám spadne čelist, až Vám oznámíme, že se tím taky nebudeme řídit, protože pro nás neplatí ani zvykové právo, když se nám to hodí (a je jedno, že se jedná v určitých případech o kárnou věc nerespektovat konstantní judikaturu)
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-28 21:42
Tisíce zákonů lze snadno zrušit :

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-29 11:44
Zčervená tečka ??? Aneb : Tečka, co vůbec není tečkou, ale prolhaným začátkem. Závisláků.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-30 14:07
DOPORUČUJI :

www.ceskatelevize.cz/.../221411033390001

O vyzvednutí vraku sestřeleného letadla 311. čs. bombardovací perutě v Holandsku. Po 80-ti letech.


Výsadky Silver A a Silver B :

www.ceskatelevize.cz/.../211563235400018


Za hodinu na ČT 2 .
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-30 15:59
I jinde jim haraší s výživným. Jak vypadá harašení v Izraeli, uvidíte zde.

Tzv. nucený pobyt v cizí zemi na zbytek života.

Neberou sice řidičáky, zato vám zakazují vycestovat, a to i do budoucna, pokud nezaplatíte pohádkové výživné bývalé (Izraelské) exmanželce :

______________

Soudní zákaz vycestování na 7 978 let pro budoucí dluh na výživném 1,8 milionu liber:

www-dailymail-co-uk.translate.goog/.../...

____________

Australan má zakázáno opustit Izrael až do roku 9999, pokud nezaplatí své bývalé izraelské manželce výživné na děti ve výši 1,8 milionu liber.
_____________

Asi jediná cesta, jak se dostat domů : Buďto přes poušť, anebo se přidat k Hizballáhu...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-30 22:07
A je to tady : Přestal "zvažovat", kandiduje.
Na Slovensku ho odevšad vykopli, patří k vizitce naší spodiny, že ho tady vydržuje :


Takovýto debil,
co by kandidát na prezidenta tu v minulosti nebyl.
Debil, pokřivenec extra,
otravuje národ koncem roku, na Silvestra.
Státní zástupci jsou děvka prodejná,
doposud ho chránila matka justiční mafie Domovnice, Ropucha.
Nespoléhejte na slouhu policejně justiční mafie Šarocha.
Doporučuji voličům vřele a směle,
poslati estébáka Bureše tam kam patří.
Do prdele.
Národ rozdělil už dávno.
Zelenou mají ti co kradou,
co nekradou, stojí stranou.
Poslední 2 roky uchýlil se k záškodnictví,
vlezl do prdele globalistům a totálně vypatlaný magor sere se do zdravotnictví.

J.K.

Nikdy jsem nechtěl dělit národ. Byl bych nadstranický prezident, říká Babiš - Deník.cz (denik.cz)

________________

www.denik.cz/.../babis-rozhovor-perknerova.html

_________________

Domnívám se, že logickým důsledkem bude, že jeho protikandidát bude mít značně usnadněnou posici : Proti Burešovi půjde volit každý třeba plyšového medvěda, jen aby to to prase estébácký nevyhrálo.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-31 19:07
V hlavě má nasráno,
u policie na růžích ustláno.
J.K.

Bývalý šéf liberecké policie Husák bude řídit policejní školu - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)
_______________________

seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.