Nedostatek vzdělání prozradí na soudního pachatele mnohé

Není nad to, když se soudní pachatel zaplete do termínů, kterým sám nerozumí - a prozradí pak na sebe, i co nechtěl. 

 

 Jako v tomto případě, kdy otec podal návrh na úpravu styku se synem, aby ho o prázdninách mohl alespoň zčásti vidět a strávit s ním čas volna a oddychu . 

Soudce návrh zamítnul - a ve zdůvodnění otevřeně - a zcela naivně - popsal, že prý  - po únosu dítěte ze školy - "s pobytem nezletilého u matky nejsou problémy..."

 Jenže - pokud  tomu tak skutečně je, pak to zcela vylučuje existenci SZR - tedy syndromu zavrženého rodiče - u dítěte. To přitom byl jediný argument tzv. "znaleckého posudku" "znalkyně" Holanové, vykřičené to policejní dodavatelky křivých posudků, pro to, aby byla nařízena změna výchovy. 

Soudce si tak nevědomky sám vyvrátil jediný motiv a odůvodnění, které k přepadení dítěte ve škole a jeho odvlečení k psychopatické matce měl.

Ergo : Dítě bylo přepadeno ve škole soudními pachateli zcela bezdůvodně, tzv. "znalecký posudek", o který se celá tato akce opírala (stejně jako předchozí rozhodnutí diletantů z KS v Jihlavě a Zemanova diletanta Uhlíře z ÚS) je snůškou bezcenných, neobhajitelných blábolů, kdy tzv. "znalkyně" ani nevěděla, o čem mluví - a taky si to nijak neobhájila, ba se o to ani nepokoušela. 

Připustíme-li, že tzv. "znalecký posudek" byl křivý, lživý, nepodložený, diletantský a vykonstruovaný - pak zbývá jediný závěr : Banda soudních tupců přepadla ve škole nevinné dítě, které do té doby nemělo žádné problémy, tomuto dítěti, jehož zájmy má údajně chránit, bezuzdně vyhrožovala a zastrašovala jej - a všichni, kdo se k účasti na této kriminální akci propůjčili, tak jen prokazovali jak svou neodbornost, hloupost a zbabělost,  tak zejména absenci základního citu jak pro věci dětí, tak  pro spravedlnost... 

_____________

 

 

 

 

 

 

_____________________________

_____________________________

 

 Teror "v zájmu dítěte", (k213.cz)

 

Žďár : Když došly argumenty... Nastoupila síla. (k213.cz)

 

__________________________________

__________________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2022-07-05 16:16
Radši se s ní domluvíme, vždyť by mohla začít mluvit i o jiných věcech a navíc, soudružka je naše.


idnes.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.