Křesťanová, aneb konec spravedlnosti v Čechách

A na Moravě jakbysmet. Co to znamená zvolit si do čela státu naprostého vola, bez základní morálky a ještě navíc i bez základní orientace ve vnitropolitických záležitostech a situaci, tak to - vzácně - během jediného týdne vidíme hned 2x : Nejprve policejní skandál ohledně střelby na FF UK - a teď devastace Ústavního soudu Křesťanovou. 

Každý celek jede nejprve dál svou setrvačností. Což znamená, že jakékoliv změny, ať už positivní, či negativní, se projevují pomalu a postupně. 

Dobré, i ty špatné. 

Za Zemana se zdálo, že to horší sotva může být, to on a jeho kámoši (viz Benešová) vybudovali z policie a justice účelovou mafii na likvidaci nepohodlných osob, které se nedalo bránit a na kterou nemělo smysl si stěžovat, natož podávat trestní oznámení. 

Volbou Pavla do čela státu se na první pohled mohlo zdát, že se zabránilo ještě horšímu zlu - tedy slovenskému estébákovi v čele státu - ale Pavel rychle dokázal přesvědčit, že to byla naděje naprosto planá a iluze zcela nereálná. 

Než si vybírat mezi dvěma grázly, je vždy lepší volby prostě ignorovat. 

Jak hluboko dokáže president, byť by se mohlo zdát, že jeho pravomoci jsou víceméně formální, rozvrátit a zdeklasovat státní aparát, to nám právě Pavel názorně předvádí. 

Nejprve to byla evidentní neschopnost zorganizovat si vlastní úřad, a jestli Pavel v něčem předčil ostatní presidenty, tak bezesporu v tomto. Protože aby si úřad presidenta nedokázal evidovat, natož vyřizovat došlou poštu - to tu ještě nebylo. Ani za Husáka ne. 

Pak nám předvedl, co dokáže "vybrat" za ústavní soudce. Jednoho bolševika horšího než druhého, a když už to byla mladší vlna, co KSČ prostě nestihla, tak aspoň ty nejvykřičenější osoby, prokazatelně brutálně pohrdající základními právními normami, a především nejzákladnější slušností. K tomu se právě teď vrátíme. 

A do třetice - za jediný rok - dokázal předvést, jak si představuje krytí totálně neschopných státních struktur, které tak vzácně důkladně prověřil David Kozák a jeho střelba na FF UK. Bez něj by totiž nebylo dlouho na veřejnosti vidět, jaká prolhaná, neschopná hovada dnes policii vedou a řídí. 

A co bylo Pavlovou jedinou starostí ? Aby se do těch hovad moc nešilo !! Namísto aby se dožadoval důkladného vyšetření, případně to vyšetřování sám vedl a zaštítil. 

Těch 14 mrtvých a 20 zraněných jednoznačně padá na triko neschopné policie, a protože Pavel neměl nic jiného pilnějšího na práci než ji krýt a zastávat se jí, tak samozřejmě také na něj. A dnes, už jenom z tohoto důvodu, by měl odstoupit ze všech veřejných funkcí - stejně jako Matějček nebo Rakušan. 

Vraťme se ale k těm soudcům. 

Co je Veronika Křesťanová zač, to jsme si probrali už při jejím návrhu na schválení do Senátu. Bohužel, senátoři asi četli jiné informace, případně nečetli vůbec nic - takže tuhle neskutečnou husu, ba svini nechali klidně projít. 

Teď se dovídáme, že má být dokonce  místopředsedkyni Ústavního soudu. 

Přiznám se, že mě upřímně děsilo už to, když byla místopředsedkyní Městského soudu v Praze. Protože i to byla funkce, kam se někdo takový nikdy neměl dostat - a to i vzdor příšerné pověsti, kterou tento soud bezesporu má. 

Připomenu jen stručně, co je Křesťanová zač : 

Hrubé pohrdání základními principy občanského soudního řízení - bod 1). Cílené poškozování účastníků řízení - třeba už jen nařízením jednání tak, aby se na něj nemohli dostat, anebo se na ně nemohli minimálně připravit. Bod 2. Bod 3) - evidentně se snažila - patrně s další mafiánskou justiční bandou - prodlužovat můj pobyt ve vězení, o kterém přesně věděla nejen kdy má oficiálně skončit, ale také že je zjevně nezákonný a na základě vykonstruovaného procesu. Svoje jednání se snažila nařizovat právě na dobu, kdy jsem se tam buďto nemohl dostavit, nebo se nemohl připravit (např. den po propuštění z vězení), případně na den, o kterém věděla, že  mám jednání jinde, v ten samý den. 

No, prostě - svině par excellance. Pravá ruka současné justice, vykládající si poslání justice tak, že je tu od toho, aby chránila ne zákon, ale zájmy momentálně mocných a - cíleně a důsledně likvidovala všechny, co tento zájem ohrožují. 

 K justičním zkouškám bude napříště stačit pouhé vyloučení demence (k213.cz)

Pavlova druhá nominantka děsí... (k213.cz)

K tomu všemu si přidejte ne zrovna závratnou inteligenci, kdy sada hrubek v jejích textech, a to i těch oficiálních, nebyla žádnou výjimkou. Prostě - nabubřelá hloupá husa. 

Asi něco jako soudkyně Formánková, z Plzně , u které se hnusem také otřásal každý, kdo ji osobně poznal, když se nacpala do Ústavního soudu. 

S Křesťanovou v čele Ústavního soudu - to znamená jediné : De facto konec, už tak mizerného, ústavního soudu, kdy o nějaké ochraně práv nemůže být ani nejmenší řeči - a potvrzení stavu, že právo u nás vykonává lidský a společenský odpad, který je ovšem - na druhé straně - z vděčnosti za tuto šanci doslova všeho schopný. 

Pokud kdy Ústavní soud nějakou vážnost či důstojnost měl (a to bylo, pokud vůbec, v jeho nejranějších počátcích, pak už nic) - tak Křesťanovou to definitivně končí, Ústavní soud je na úrovni babské drby u holičky, a to ještě 4. cenové kategorie. 

Je bezesporu zajímavé, že tyto zděšené hlasy, v reakci na oznámenou novotu, se začaly ozývat prakticky současně se šířením této - jistě poplašné - zprávy - a je zajímavé, že jstliže co je Křesťanová zač, ví každý, kdo s ní přišel do styku - tak jak to, že to neví celý Senát a ti, co o ní v současnosti rozhodovali ? 

Jsou slepí, hluší, blbí - anebo prostě chtějí této zemi cíleně a dlouhodobě škodit, stůj co stůj ? 

Demontáží a devastací státního aparátu samozřejmě škodí poměrně efektivně a dlouhodobě. 

Potrvá generace, jestli se to vůbec kdy povede, nežli se justice dopracuje důstojné a respektované úrovně, jakou třeba měla před válkou. Pak už nikdy. 

Potrvá to generace, nežli se odstraní škody po Křesťanové, Formánkové a jim podobných. 

Ovšem ten čas lze začít počítat až od okamžiku, kdy se s nápravou poctivě začne. A i ten je ještě hodně v nedohlednu. 

________________________

________________________

 

Psychopatka Křesťanová, která mj. neuměla ani správně určit, kdy nastane fikce doručení, kdy ty její slátaniny opakovaně rušil nadřízený Vrchní soud v Praze, kariérně opět povýšena:
 
 
Opět důkaz toho, jaké hodnoty upřednostňuje tento stát a jeho vedení.
 
LN

Místopředsedkyní Ústavního soudu bude Křesťanová - Novinky

______________________________

______________________________

 

 Už chápete všichni, jak jsou Pavlova tupost, nevzdělanost, neschopnost, zbabělost a oportunost na Hradě nebezpečné nám všem ??? 

 

________________________________

________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 16:00
Ota Ulč, jak fungovala naše justice v časech stalinismu


www.youtube.com/…hoU

www.youtube.com/watch?v=astP7BSNhoU
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 16:02
NS vyhověl bývalé soudkyni Vodičkové, o talár přišla kvůli podplácení za covidu

www.ceska-justice.cz/…du/

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 16:03
Justice má měsíc na digitální insolvenční rejstřík. Dodavatel IBM z něj utíká


www.idnes.cz/…rts

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 16:04
Úbytek soudních znalců? Vláda projedná zmírnění podmínek
www.ceska-justice.cz/…ek/

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 16:05
Soudkyni Flaxové znovu hrozí odvolání. Měla dělat až bizarní úkony


www.ceska-justice.cz/…ny/

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 16:36
Slitování se nekonalo :


Kárný senát odvolal soudkyni Flaxovou. Advokát prosil o slitování

www.ceska-justice.cz/…ni/

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 16:51
Ve slušné, práva znalé a ctící společnosti se soudce, který poruší zákon logicky týká paragraf 329 trestního zákoníku, který praví, že kdo s úmyslem ... no kdo už jiný než ten nejvíce údajně odborně vzdělaný ze všech by měl znát právo jako když bičem mrská a měl by být tedy logicky považován za úmyslně jednajícího než soudce, pokaždé, kdy se proti právu proviní automaticky a kde, mimo vězení, je i ustanovení o zabavení veškerého majetku (zákonodárce tím chtěl říct, že když jako úřední osoba neznáš nebo nechceš znát a dodržovat zákony, tak by si neměl mít výhody do dalšího života oproti jiným lidem které sis nahamounil ze státního rozpočtu, což obyčejní lidé neměli možnost a platili ti za to, že budeš za každou cenu profesionálem...)

V bolševické diktatuře, která si na právní stát podvodně jenom hraje, se soudcům dávají jako nesvéprávným dětem puntíky do žákovské, udělují se jim napomenutí, případně se jim trochu pokrátí platy, jako by se snad poškozování cizích práv a svobod omezování osobní svobody (minimálně hodiny a dny a měsíce strávené řízením, o které povětšinou účastníci nestojí a je jim vnucováno a omezuje je na jejich svobodě, kdy by na vyřešení problému jasně zákonem definovaného oni samotní potřebovali tak 5 minut jen to sepsat nebo prostě říct zákon důkaz a bylo by hotovo a spravedlivě a dle zákona a ještě kdy se to hodí jim a né nějakému přeplacenému veřejnému parazitovi) a prý v nejhorším za ty nejhorší zločiny a porušování zákona prý jim svléknou jen talárek, ale jinak si můžou dělat, co je napadne bez trestu dál ... asi jako kdyby někdo řekl franto už ty děcka neznásilňuj fakt to skonočilo špatně, dokonce smrtí ... hele Franto co sme ti říkali minule tentokrát za ty 2 chlapce co si potom mrtvé zahrabal dostaneš půl roku tisícovku dolů ve šroubárně ale je to tvoje poslední příležitost nebo bude zle ... tak hele franto .. za tu znásilněnou školku a potřetí sme tě načapali a půlku si zabil už nemůžeme jinak .. máš ve šroubárně definitivně padáka ....



Kárné provinění kázeňské tresty jsou co .. jsou zneužitím pravomocí a protiústavní neboť zákon definuje paragrafem 329 osobní trestní i tu hmotnou odpovědnost za zneužívání pravocí tedy konáním něčeho se škodou, co dotyčný úředník nesměl dělat nebo nečinností, kterou naopak dělat podle zákona prostě měl, ale vybodnul se na to s milionem bezduchých výmluv či dokonce bez reakce na podaní .... nelíbí .. hmm tak jste si ten zákon neměli panstvo schvalovat .. a pa kse tvářit 35 let, že tam vlastně vůbec pro vás jakože neexistuje s výmluvou .. ale ny by jsme se báli dělat co máme ze zákona povinnost správně dělat protože za špatnou práci by jsme mohli býti trestaní ...zajímavý, frantu nikoho na kafi sedět 40 let za plnou mzdu nenechá s tím, že by se bál sáhnout na šroubek a něco pokakat když by za to nesl odpovědnost a dokud ji bude mít tak na práci nešáhne ... .....mimochodem kárně nebo kázeňsky potrestat v rámci Vaší skupinky tajně si můžete poté co proběhne řádné zákonem definované trestní stíhání dotyčné dotyčného pokud to má ve smlouvě jakože poškodil organizaci a její pověst před veřejností ... v tom Vám fakt nikdo nebrání a není to dvojí trest... LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 16:51
Ten popis její práce sedí na velké množství soudců. KP
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 16:38
Křesťanová :

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 17:13
Úředníci se bojí :


Žhářství, agrese, vyhrožování rodině. Úředníci se bojí, lidé na ně útočí


www.idnes.cz/…ner

idnes.cz/.../...
____________________

Dokud útočili úředníci na lidi, tak to bylo dobrý, že ???
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-06-24 17:23
Nebyl důvod vrátné nevěřit :

novinky.cz/.../...

„Nebyl důvod vrátné nevěřit.“ Policie se vyjádřila ke kamerám na fakultě, které zachytily vraha


Tak myslím že takové doživotí od té bezvadné policie pro vrátnou by mohlo konečně ukončit debaty a spory mezi policií, pozůstalými a veřejností ....... hlavní je to vždy na někoho svést mimo justiční mafii, která je přece podle ní samotné vždy beztrestná a nekontrolovatelná a sama si zákony a výklady určující pro svoje potřeby ..... LS

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.