Vosecký : Pane senátore, že mě to hned nenapadlo !!

Po zpracování  reportáže ze soudu v České Lípě a z OSPODu v Novém Boru mě napadlo poslat odkaz místnímu senátorovi - ať ví, v čem žije. 

A - hned mě to trklo do nosu : No jo, senátor za Českou Lípu !! Vždyť ho přece dávno znám !! 

 

 

A to z vystoupení feministky Kovářové v Senátu, kde tehdy feministky organizovaly seminář. A i mně tam - zjevně omylem - pustily. Hned vzápětí toho hořce litovaly. 

Ten seminář se konal 16. dubna 2018 - tedy před více než dvěma roky - a záštitu a ochrannou ruku nad ním držel - právě pan senátor z České Lípy. 

Hned mě to mělo napadnout - že feministky by s organizací semináře asi nešly za někým, kdo jim vidí do karet a ví, s kým má tu čest. 

Hlavně, že pan senátor žije v blahé nevědomosti - a je spokojen. Jemu se přece nic neděje. Že ?? 

 

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/2842-senat-a-svo

 

______________________

______________________

 

Dobrý den, pane senátore, 

 
hned jsem si myslel, že to budete Vy - senátor za obvod s nejhorším soudem, jaký jsem zatím zažil. A s OSPODem přímo ve městě, kam i Vy patříte. OSPODem, který praktikuje v praxi otevřeně apartheid. 
Vaše reakce na moje vystoupení vůči Daniele Kovářové v Senátu, ze dne 16.4. 2018,, když tahle chameleonka bezostyšně urážela muže, a to přímo pod Vaší patronací, jestliže tvrdila, že manželství je pro ně trestem za sex a která se veřejně chlubila výchovou chamtivé a hrabivé dcery (ta nejspíš bude po matce, to tak většinou bývá) dávala silně tušit, že buďto nevíte, kde žijete, nebo se na tom ještě nestydatě podílíte. 
Vím, že Vám končí volební období - a věřím, že už kandidovat nebudete. 
Budu rád, když se podíváte, co jsme natočili přímo - řekl bych - Vám pod nosem, jak vypadá soud ve VAšem obvodu  a jak vypadá a jak funguje OSPOD, potažmo MÚ v Novém Boru (kde už zjevně přešli ke třídennímu pracovnímu týdnu, protože se jim - za peníze poplatníků - prostě nechce chodit do práce a něco dělat). 
Budu rád, když se zamyslíte nad podílem vlastní viny na tomto stavu, 
A nad tím, jak vypadá justice, kterou vedla - byť naštěstí jen krátce - Daniela Kovářová. 
 
S pozdravem 
 
Ing. Jiří Fiala 
 

 

__________

 

Od: Jiří Vosecký <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>
Date: út 17. 4. 2018 v 20:00
Subject: Re: Dopis ke konferenci z 16.4.
To: Jiří Fiala <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>

Dobrý den, vážený pane Fialo,
 
děkuji Vám za Váš dopis a za Váš názor. Rád bych uvedl některé věci na pravou míru. Výbor pro zdravotnictví a sociální politiku převzal nad konferencí, která se konala 16. 4. na půdě Senátu PČR, záštitu. Konferenci o rodinné politice neorganizoval. To bych uvedl na začátek mé odpovědi. 
 
Souhlasím s Vámi, že bylo přítomno necelých 20 % mužů, zbytek byly ženy. Nevím, jak byl organizován výběr, ale dle mého názoru se mohl přihlásit každý, kdo měl o tuto konferenci zájem. Nebo Vy jste byl osobně pozván organizátorem? 
Pokud byste setrval až do závěru konference a neodešel ihned po Vašem příspěvku, zjistil byste, že přednášejících žen bylo naopak necelých 20 %, ale zbytek byli muži (ženy byly pouze 2). Obsah některých příspěvků částečně korespondoval s Vašimi názory, ale s tím rozdílem, že byly sděleny kultivovaným způsobem a bez urážek, jak tomu bývá dobrým zvykem u takovýchto konferencí. 
 
Nikdy jsem neřekl, že s Vašimi názory nesouhlasím, nebo že jsou mylné. Pouze mi vadil Váš způsob projevu, kdy někteří přítomní nevěřili svým uším, že je možno takto se chvílemi na půdě Senátu vyjadřovat. Je mi velice líto, že hodnotíte celou konferenci, když jste tam nebyl až do konce. Proto Vaše hodnocení nemůže být objektivní. 
 
Předpokládám, že příští rok proběhne 18. ročník konference o rodinné politice a Vy budete mít možnost se jí zúčastnit. 
 
V úctě
 
Jiří Vosecký
Senátor PČR
 

 

________________________

________________________

 

 https://www.senat.cz/senatori/index.php?lng=cz&ke_dni=14.8.2020&O=12&par_3=282

 
 

 

 

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-15 08:42
Sloup : 35 TOP "osobností"... ???

zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=755715

Katolíci si ten Sloup nakonec zprofanují sami...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.