Pánové, proč si to necháváte líbit ???

Aneb : Chtěla bych také říci pár slov... Vyjádření současné družky otce, vystupujícího v reportáži z České Lípy. 

 

 Dobrý den,

jsem přítelkyně pana Berana, chtěla bych k tomu všemu říct pár slov, jelikož jsem byla a stále jsem součásti všech těch neobjektivních a protizákonných  opatření jak od soudu

ČL pí. Lehmanové, tak i OSPOD Nový Bor pí. Klabníkové.

 Prvně bych chtěla položit otázku k zamyšlení. Pánové, kolik z Vás se za celou dobu demokracie a rovnoprávnosti v této zemi  nechalo od těchto dam a jim podobných v jednaní zastrašit a zahnat do kouta? Kolik z Vás uvěřili, že na  tyto postupy a rozhodnuti měly právo, a tím Vám v podstatě znemožnili rovnoprávně přístup k Vašim dětem, kolik z Vás  nemělo možnost se tím pádem ani podílet na výchově svých dětí? Skoro všichni jste byli otcové na plný úvazek, většina z Vás pojala obrovskou zodpovědnost, být hlavou rodiny, zabezpečit ji, poplatit veškeré náklady,  hlavně na to vydělat peníze, když my ženy jsme byly na mateřských, rodičovských dovolených. (Vím že už je běžné, že to bývá i naopak, muži na mateřský a ženy vydělávají. Proč ne, když se domluví a fungují ve prospěch dětí jako rodina).  A potom když se jeden z rodičů rozhodne po dlouhodobých neshodách toto zázemí opustit z jakýchkoliv důvodu, kolik z Vás pocítili pomstu ze strany matky za pomoci naši Justice zlikvidovat Vás, zničit, bezdůvodně odstranit od děti? A to vše na popud matky, msta, “počkej já Ti ukážu ty darebáku, však Justice mi v tom pomůže, děti neuvidíš a budeš platit”. Nabízí se další otázka k zamyšlení. Proč jsou naše soudy nakloněný v těchto případech více ženám? Chci věřit, že takto nezákonně se opravdu děje jen v okrese ČL. Nemají snad nad sebou kontrolu, nebo jakou, když jsou upozorněny opakovaně, že tento úřad jedná protizákonně a děje se tak i nadále? Jak se má obyčejný občan bránit, neznalý zákona, ano, víme, neznalost neomlouvá, a tak nezbývá nic jiného, než si opravdu najít kvalitní právnickou sílu, která bude ve střehu a svými obrovskými, kvalitními znalostmi, a i životními zkušenostmi Vám pomůže. Inteligence spojena s potřebou zahánět tu hrnoucí se lávu nespravedlnosti, páchanou na nás obyčejných lidech a k tomu ještě mít šestý smysl. Skláním se před Vámi, pane Fialo. Proč Vás není více?      

Žijeme v 21 století, jak všichni jistě víme, žijeme v demokratické společnosti, která má určeny řád, pravidla, postupy, zákonem vše daný. Tak se prosím Vás nenechte mýlit, v dnešní době, což je pro nás smutný zjištění, některé úřady, soudy nepoužívají ani např. již ze zákona dávno daný datový schránky, tak jak mají, posloupnost řešení případu atd. Ještě do nedávná jsem si myslela, že z míst nejvyšších a to jsou naše soudy, úřady , policie ČR v naši republice jsou opravdu pevně dodržovány pravidla, objektivnost po zjištění faktů a  respektováno vše směrem k naši společnosti. Vždyť platíme daně!  Navíc nás to ne jen na vysokých školách učili,  ctít zákony, pravidla této společnosti a hlavně postupy jednání, jak v právu občanském, tak v pracovním i jiném! Zjištěni v tomto případě pana Berana bylo opakem. Opravdu smutná, stresující hlavně pro děti, otce i jeho rodinu a všech těch, kteří pomáhali a nedali od toho ruky pryč, obrovská zátěž čelit okamžitě všem těm neobjektivním tlakům jak ze strany soudu Česká Lípa p. Lechmanové, která vyřizovala od stolu věci pouze pro matku okamžitě, vůbec jí nezajímalo, že byla před třemi dny např. domluvena mediační dohoda a vydala další papír. Otcovi požadavky, námitky, upozornění ignorovala. Důkazem je i mimo jiné vydané rozhodnuti Předběžná úprava styku s otcem každý druhý víkend atd., a další věc následovala nezákonně a to vydaný Soudní příkaz na odebrání děti otci, kde poslala i soudního vykonavatele do bydliště otce a dětí a to do úplně jiného okresu než soud ČL působí. Tím vyvolala opravdu a do písmene Lov na děti, otec se musel okamžitě začít s dětmi skrývat, musel odjet daleko a nachystat prázdniny pro děti úplně v jiném okrese a čekat na vyjádření soudu Děčín, kam spadá jeho případ. Což bylo pro otce jak finančně náročné, tak i psychicky. Samozřejmě přišel o pracovní zisky, díky rozhodnutí soudu Česká Lípa. Žádné omluvy nebo něco podobného se mu do dnešního dne od soudu ČL nedostalo. 

 Ale i tak se mu podařilo zajistit krásný,  co nejvíce klidný prázdninový čas pro děti.

Nemůžu tady nezmínit, jak moc paní Lehmanová nahrála tímto vším matce. Možná by ji mělo zajímat, a i OSPOD Nový Bor p. Klabníkovou, že matka v době, kdy otec se musel začít skrývat před nezákonném rozhodnutí soudu ČL v jiném okrese, než rozhodne soud v Děčíně kam tento případ spadá, tak matka dětí zveřejnila fotky všech tří dětí na sociálních sítích, jejich jména a věk a tím je vhodila do náruče psychopatických osob. Sdílelo to několik tisíc lidí. Její příspěvek na sociálních sítí byl ve stylu, že ji byly ukradeny děti a pohybují se s dospělou osobou neznámo kde, její výzva byla, volejte policii ČR nebo jí samotné. Tak se ptám, kde je tady ochrana dětí státem?

Co se týká  ze strany úřadu OSPOD Nový Bor tak pár informací, opravdu se nedá popsat vše,  p. Klabníková, se snažila vždy otce uklidnit, když se dostavil na OSPOD pro pomoc. Jinak vše promptně vyřizovala ve prospěch hystericky se chovající matky. Nabízí se další otázka, jak je to možné, a proč to vše v dnešní době, proč se uvěří matce, když říká nepravdu, že se otec nestaral atd.? Vždyť se to vše dalo dokázat, že se otec staral, tak proč tak rychlé závěry ve prospěch matky ze strany OSPOD Nový Bor a soudu ČL?

A pak následovalo nahánění policie ČR všude kam se otec hnul s dětmi, volání, osobní kontakty, stále u vrat, kteří snad ani nevěděli chvílemi, co mají dělat, nesmyslně museli vyjíždět do bydliště otce a dětí na každé hysterické zavolání matky, která moc dobře věděla, že děti jsou v pořádku u otce. Spor otce a matky byl a je v řešení právníků a soudu. Kde tady je ochrana dětí? Jejich psychický stav byl narušený věčným naháněním policii ČR.

Chci se vrátit ještě k jednomu bodu OSPOD Nový Bor p. Klabníková. Byla jsem svědkem jednoho telefonátu, kdy paní Klabníková třesoucím se, nejistým hlasem po dopolední  dohodě s matkou(dopoledne přišla nesmyslná sms od matky, Jsi schopný zajistit dětem smysluplný program na jednu hodinu v týdnu v Novým Boru?..nic víc) prostě jednaly bez otce, a tak zavolala p. Klabníková otci ve dvě odpoledne, takhle nějak to znělo, Pane Beran, dáváme Vám možnost vidět děti na zkoušku jednu hodinu týdně a to ve středu např. na pískovišti.

Přijde Vám toto normální? Jednat s otcem, který se staral roky a platil všechny náklady na bydlení  pětičlenné rodině, chovat se k němu jako k nějakému zločinci? Bylo to tak ponižující pro otce, že ani nemohl pořádně mluvit.

Tím Vás chci všechny povzbudit, prosím nenechte se zahánět do kouta a každé rozhodnutí našich úřadů si ověřte u opravdu kvalifikovaných odborníků.

Držte se! Liba

 

 

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/3323-soud-ceska-lipa-odzbrojujici-sdeleni

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3325-pisi-vam-pane-presidente

 

_____________________

_____________________

 

Odpověď je nasnadě : Protože u nás je už dovoleno bojovat pouze ženám. 

Zatímco ženy "spravedlivě a statečně hájí svá práva", muž ve stejné situaci, chová-li se stejně, je jen "nepřiměřeně agresivní", nepřizpůsobivý a současně   také dozajista i  "problémový" jedinec. 

Stav, kdy odchodem matky dětí ze společné domácnosti, je s otcem těchto dětí, až dosud považovaným za řádného občana a starostlivého otce, během jediného týdne zacházeno jako s nebezpečným zločincem, který dozajista ohrožoval jak manželku, tak děti - takže nakonec může být rád, jestli je vůbec kdy uvidí, obvykle na hodinu někde v asistenčním centru. 

Samozřejmě pod dohledem více či méně, ale hlavně méně zkušených "asistentek", které se chovají, jako že je maximální milostí, že vůbec smí otec do centra vstoupit. 

Až tak jsme to s feminismem dotáhli. 

Přesto se najdou dodnes zabedněnci, a to na mnoha oficiálních místech, kteří Vás budou s vážnou tváří přesvědčovat, jak je ženám stále ubližováno a že musíme pracovat na jejich plné rovnoprávnosti. 

Jakoby se právě propadli o dobrých 100 let zpět. 

TOHLE dokáže masivně subvencovaná a všude podporovaná a také všudypřítomná feministická propaganda. 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-18 21:10
Křišťálově čistý choť hejtmanky středočeského kraje Jaroslavy Jermanové promluvil.

echo24.cz/.../...

Život v Česku nemá cenu,
vybereš-li špatně ženu.
Těm co nemaj nic se vyhýbej,
než do chomoutu vlezeš na konto se jim podívej.
A pokud má dobré konto,
je dobré, když poskytne ti i své služební auto.
Nejlepší jsou ty,
co kryjí nadřízené zločince,
kolem nich se prachy točí.
Dej pozor kadeřníku,
ať ti s nimi nevytluče jednou oči.
J.K.

cs.wikipedia.org/.../...
0 # Tomáš Jadlovský 2020-08-19 04:42
Znám pár mužů, co se nenechali zastrašit feminacistickou propagandou a režimními institucemi. Počítám mezi ně i sebe. Skončili buďto v base nebo na útěku před ní. Své děti si dnes pouze představují. Veřejně byli nebo pořád jsou odsuzováni, v mainstreamových médiích i na sociálních sítích jsou označováni za tyrany, blázny a pomstychtivé, protože se chtěli maminkám mstít. O veškerých předchozích činech oněch ukřivděných maminek se zásadně mlčí a když už některé z nich vyplavou a nesvědčí ve prospěch maminek, nastupuje okamžitě nicneříkající mlžící blábol, že jde o problémy mezi dvěma lidmi, které oni oba nedokázali řešit a nyní se dožadují úředního zásahu, což je strašně těžké, úřady sledují zájem dítěte a nikoliv rodičů a takto se černý puntík maminky zmizíkuje a marginalizuje.
0 # Tomáš Jadlovský 2020-08-19 04:42
Jakmile tyto maminky pomocí masivní režimní podpory získají děti do vlastnictví, stejná média mlčí jako pěna, trpící otec nikoho nezajímá. Proč to tak je? Jednak feminacistická propaganda už přináší výsledky, jednak Češi (ale nejen oni) jsou národem frustrátů, který se rád potěší cizím neštěstím, a lépe se vychutnává neštěstí muže, protože ženy jsou přece ty slabé, jiné ženy s nimi soucítí, muži se cítí jako rytíři, že se zastávají ženy před tyranem, a takto to jede. Z politiky se takového muže nikdo nezastane, nehodí se to do profilu, všichni Zdechovští a Chalánkové mají plná ústa maminek a mají spočítáno, že zastat se otce se nevyplatí, protože by ztratili hlasy aktivně nastartovaných žen, kterých je více než postižených mužů.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-19 07:08
A možná více chodí k volbám - a také, díky masivním dotacím feministickým organizacím, o kterých se nám může jen snít - se dokáží mnohem lépe organizovat, prosadit, je je pak dobře v politice i v éteru slyšet....

Se jenom podívejte, kolik oficiálně organizovaných seminářů zorganizovali na půdě Senátu či Parlamentu. Za svoje ?? To sotva. Vždycky se našel senátor, který to rád zaštítil (viz ten trouba z ČL Vosecký).

Myslíte, že bychom takový seminář nedokázali uspořádat taky ? Myslíte, že by tohle nikoho nezajímalo - když nám 10 tisíc lidí visí denně na stránkách, a často hltají, co se zase stalo ??

A že jsme o to nikoho nežádali ?

Odpovědí vždy je trapné mlčení...

Nebo že by se o tom nedaly natočit napínavaé pořady do rádia či televize, na hranici sci-fi, hororu a westernu (či spíše easternu) ??

Prostě je to boj s větrnými mlýny - do kterého občas jako naprostý výsměch - zazní nějaký blábol z EU o "větším zapojení mužů - otců do výchovy dětí" - a kolaborantská uskupení, jako jistá Liga otevřených mužů, na ně začnou - za subvencované peníze - pořádat semináře...

A ty pak nějaký vládní idiot vykazuje jako důkaz "genderové vyváženosti"...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-19 09:56
Zaviněná škoda státu :

seznamzpravy.cz/.../...

O zavinění škody státem, resp. jeho úředníky, tady není nejmenších pochyb, krom toho to není žádné opomenutí, ale evidentní naschvál.

Tedy svévolné plýtvání penězi daňových poplatníků - jenom proto, že se Ugo Ješita odmítá omluvit za svou průkaznou blbost.

Je nám jistě známo, jak se řeší zaviněná škoda státu, že Schillerová !!??

Zodpovědný pracovník ji v plné výši nahradí - a dále nese kárnou odpovědnost.

Takže, těžkotonážní ministryně, co neumíš ani česky, ani anglicky - máš na co šetřit. A ne že budeš z cizího rozdávat dárky k Vánocům po tisícovce...


turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=755919
0 # Tomáš Jadlovský 2020-08-19 14:33
Pokud by toto prošlo, jsem ochoten koronavirus pochválit a konstatovat, že všechno zlé je pro něco dobré. Ale že se madam soudkyně začala vztekat, diskutovat (planě žvanit bez výsledku), to by jí nevadilo. Přijít o prachy, to je útok na nezávislost.
seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-19 17:19
Bych se jí zeptal : Tak Ty jsi, děvenko, nezávislá jenom za prachy ?? A nevylučuje se to náhodou ??

A pak že je pro ně "kurva" hanlivé označení.

Ve skutečnosti je to jen stručný popis podstaty věci.
_______________

Jestliže při výpočtu platu z násobků minimální mzdy vychází platy soudců a státních zástupců o třetinu nižší než dneska jsou, tak to znamená jediné : Celých minimálně 20 let byly nezaslouženě a mimosytémově o minimálně třetinu vyšší, než správně měly být... :-*

To bude přeplateček, co ?!! To se to bude vracet - za 20 let !!! :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-19 17:15
První sympatická zpráva za celou polistopadovou éru :

Skrytá část plánu Maláčové. Soudcům chce snížit plat téměř o třetinu

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-19 17:18
Čeká nás doba covidi,
co se jen tak nevidí
a virus už za to nemůže,
používat zdravý rozum jedině nám pomůže.
J.K.

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-19 19:08
Otec sveřepě lpí ... na rozsudku ... o předávání dítěte...

Zajímavý, že jsem nikdy nečet´: Matka sveřepě lpí na rozsudku o výživném, ač je jí jasné, že otec nemá peníze...

_____________

Pokud si matka postaví hlavu, jakákoliv aktivita ze strany otce se obrátí proti němu. Třebas i zpráva OPD Praha - 8: otec sveřepě lpí na plnění rozhodnutí soudu. Vedoucí slečna Machová. Tvá dobrá známá, kterou pak uklidili na P-9. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-19 19:21
To se to snižuje... Výhradně ženám ...

To sou věci pane Berka ? O.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-19 19:23
Stížnosti na lemply MÚ v Chrudimi.
Starosta Pilný, ani tajemník Chmelík není žádný blbec,
vše zahrají pod koberec.
J.K.
chrudimskenoviny.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-19 19:28
Richterová v Chrudimi :

chrudimskenoviny.cz/.../olga-richterova-v-chrudimi

Podle té fotky bych soudil na tablo zvláštní školy, ne na "experty" na rodinnou problematiku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-19 19:43
Paní Libo,
družko p. Berana - otce.
Ptáte se , proto Vám odpovídám.

Z Vaší úvodní otázky rovnou plyne, že jste zatím neutrpěla vlastní zážitky s českou justicí.
Sdílené utrpení je jistě poučné, ne však Vaše.
Já, jako původně otec tří dcer, které mi byly postupně ukradeny státem, mám zcela jasno,
co by mělo nastat s pachateli.
Kdo by měl být ( jako nepřevychovatelný ) oddělán přímo na místě, a kdo - jako slive -
pouze zaťurmen.
Mohla byste připustit, že většina postižených otců, nejsou jen bačkory, tupě mlčící,
ale především rozvážní muži, jednající ve prospěch duševního zdraví svých potomků.
Toho - zdá se i z Vašeho emočního vystoupení - ženy schopny nejsou.
Pokud Vás osvítí nápad, jak naložit s českými zločinci , rád se s ním seznámím.
Ale v toto nevěřím.

S pozdravem +F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-23 17:41
Poslední od Tobruku :

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-23 17:43
Dvě stě tisíc za život



Státu na tom nezáleží. Dvě stě tisíc za život? Špatně. Oni nám tímto gestem už asi chtějí zavřít pusu. Už jste dostali zaplaceno, mlčte.

zpravy.aktualne.cz/.../...
_______________
0 # Tomáš Jadlovský 2020-08-23 18:25
Tito noví plnoletí občané budou jistě velkými vlastenci, budou milovat ČR a místo budování vlastního života budou roky živit exekutorské mafie. Na jejich místě bych zvedl kotvy a šel navždy kamkoliv jinam do ciziny.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-23 18:29
Vyzrazení státního tajemství : "Platy v justici neodráží realitu..."

Kdyby ji odrážely, tak by soudci chodili domů s životním minimem, a ne se sto, stopadesáti či dvěmasty tisíci korunami měsíčně...

Podle Benešové platy v justici neodráží realitu, návrh Maláčové je podle ní ale populistický

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-24 15:35
Na platy nám opravdu, ale opravdu nesahejte. To byste nás opravdu, ale opravdu naštvali...

www.ceska-justice.cz/blog/k-soudcovskym-platum/
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-24 15:36
Konec ústavu pro studium totality? Rekonstrukce se nepovedla a nové sídlo by stálo téměř půl miliardy

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-24 15:37
Jak nám sáhnou na prachy, je zle. To je horší i než třídní nepřítel...

Špičky justice se bouří proti návrhu Maláčové na snižování platů: Je v rozporu s rozhodnutím Ústavního soudu


ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-24 18:13
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-08-24 21:11
Zajímavá cestovní kancelář : Napřed jedete na dovolenou - za 200 tisíc - pak teprve platíte...

Aneb : Socanské husičky ve vysokých funkcích (na které neměly ani náhodou...)

seznamzpravy.cz/.../...

"Kratochvílová vše po návratu zaplatí".
0 # Jaroslav 2020-09-09 19:42
Pí Klabníková doporučuje běhat 3 letému dítěti sám bez dozoru okolo paneláku na hlavní, jelikož je to výchovné, pokud přežije. Jak tato fůrie může ještě pracovat na OSPOD? Může jelikož děti se nemůžou bránit a nemají hlasovací právo. Nový Bor bych přejmenoval na ZOO Bor, ale tím bych urazil zvířata s rozhodně větším IQ. Jaké ZOO preferujete?

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.