Půl roku nucená pauza... ?

Včerejší reportáž s p. Ing. Heverle má být na dlouho poslední...

Další útok na naše stránky. S jasným cílem : Umlčet je na co nejdelší dobu. 

A protože momentálně není přímo jak zaútočit na mě a krom toho, justiční hlavouni pochopili, že je to činnost v mém případě značně kontraproduktivní, neboť mě nezlomí, ani nezastraší, zato nemálo přitáhne pozornost té části veřejnosti, kterou dosud nepřitahovala, tak došli ke změně taktiky : Řekli si - když nezlomíme, ani nezastrašíme Fialu, zkusíme to s ostatními. Tak, aby se vědělo, že spolupráce s předsedou K 213 je trestná sama o sobě - a ani se přitom netajili cílem, abych zůstal zcela sám, bez spolupracovníků a bez sebemenší pomoci. 

Prostě, aby se ostatní báli i mě potkat na ulici, natož se mnou spolupracovat, natož na stránkách. 

Asi jistě jen náhodou, že po včera natočené a dnes zveřejněné reportáži o prakticky doživotním trestu pro vysokoškoláky se zahraniční praxí, dnes přišlo našemu kameramanovi usnesení z Městského soudu, že se jeho stížnost proti proměně podmínky (za údajné neplacení výživného - za co jiného, že ?!!) ZAMÍTÁ, což v praxi znamená jediné - do týdne nastoupit tam, co před týdnem Rath. 

Soudci se vcelku ani netají tím, že tento trest nemá sebemenší opodstatnění - a u soudu 1. stupně Steiner klidně do zdůvodnění napsal, že výstrah obžalovanému, aby přestal spolupracovat se mnou, bylo dost - a všechny ignoroval, a tak se mu proměňuje 4 roky starý trest na nepodmíněný... 

Otevřené a otevřeně deklarované zneužití moci - v praxi znamená, že už mají pocit stoprocentní jistoty, že se ze svých skutků nebudou NIKDY  zodpovídat. 

Je na nás, abychom je vyvedli z omylu. 

A vyzývám tímto všechny, co se masově chystají na oslavy údajného 30. výročí svobody, aby se k tomu jasně vyjádřili. 

Co je to za svobodu, kde je možné za redakční spolupráci někoho zavírat, jak je možné zavírat za natáčení pro naše stránky - i když použitý paragraf zní samozřejmě úplně jinak. Ale, to nic nového pod sluncem, to dělali už komunisti ještě za té první totality, když stíhali zpěváky a spisovatele. Oblíbeným paragrafem tehdy bylo zejména nedovolené podnikání - znělo to před světem přeci jen lépe než to, že je tady zavírají za písničky nebo básničky. 

Samozřejmě, že zavřít někoho za redakční spolupráci na těchto stránkách je útok na svobodu slova jako vyšitý - a právě proto vyzývám všechny, co chtějí slavit jakousi svobodu a její údajně 30. výročí - aby se k tomu veřejně vyjádřili a postavili. 

Protože mnohé z toho, co se dnes běžně - a především v justici - děje, za bolševiků možné nebylo. 

Včetně vyměřování zcela nereálných výživných, včetně bezbřehé preference matek v opatrovnických sporech a jejich automatické a hlavně předem garantované beztrestnosti prakticky za cokoliv, pokud jde o naschvály otci dětí. 

O "smysluplnosti" takového trestu si můžete snadno udělat obrázek z následujících několika málo údajů : 

 

Odsouzený (za neplacení výživného) dostal nejprve podmínku - na 5 let - tu skoro celou vykonal. 

Teprve na jejím konci došlo k její proměně na nepodmínku, a to za situace, kdy těsně předtím civilní soud ZRUŠIL povinnost platby výživného úplně a otec poté ještě doplatil veškerý dluh, který na výživném byl. 

Jeho uvězněním přijdou o platby výživného další děti, na které výživné dnes platí. 

 

Stačí to k tomu, aby si KAŽDÝ  udělal obrázek, co za svině to u nás soudí ?? 

A jak je důležité ten paragraf prostě zrušit, protože jinak jej ta justiční pakáž nikdy nepřestane zneužívat, a to především proti nepohodlným oponentům - vzdor všem úvahám, už i z nejvyšších míst, že zavírání za výživné je holý nesmysl, který nejen že nemá žádný positivní praktický efekt, ale který poškozuje nejvíc ty, v jejichž prospěch má údajně sloužit - totiž děti. 

Soudce se ani netajil tím, že cílem je potrestat dotyčného za spolupráci se mnou, když mu přeci tak jasně dávali - opakovaně - najevo, aby toho nechal. 

Není to náhodou něco jako otevřené přiznání ?? Ke zneužívání pravomoci ?? 

A tak také s nimi bude brzy zacházeno. S pakáží. 

 

______________________

______________________

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3109-kazdy-soud-ma-sveho-blaznu-sestka-steinera

 

www.k213.cz/JOOMLA/3102-vychova-mafianek-v-cechach

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3051-pms-a-soud

 

_______________________

_______________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-18 20:10
Názorná ukázka, kam vedou křivé rozsudky :

novinky.cz/.../...
__________
Nevím, jestli právě TOHLE chtěli Španělé dosáhnout : Sjednocení Katalánska proti nim…
0 # Kedul 2019-10-19 06:59
Zminujete Ratha ..... nevim jestli si nekdo racil vsimnout ale po 7 letech soudnich tahanic nepravem drzeni obvineneho ve vazbe teatralnim premistovanim a kydanim nepravdive spiny na obzalovaneho nepotrestane dodneska nakym drzim statnim zastupcem je ubohost stejne vazna odsoudit jej az odvolacim soudem za neco uplne jineho nez proti cemu se celou dobu hajil, tedy 7 let se jednalo o necem jinem a najednou kdyz uz neni prostor pro obhajobu se vynasi rozsudek kdy k nemu se jiz obhajoba nemuze odvolat, podavat dukazni navrhy ani vyjadrit .... no tomu rikam pravni stat jak cip ...

Podminka znamena pokud vim podminka, coz znamena je to tak mysleno, ze kdyz nekdo spacha dalsi trestny cin tak teprve se muze premenit tato na nepodminku, o tom jestliu ale dalsi pachal prece rozhoduje nezavisly soud a ne ze se rovnou presumuje vina? To je taky takova zjevne sikanozni a nezakonna praxe soudcu ze si to delaji opet jinak ..
0 # Kedul 2019-10-19 07:08
... stejne jako naprosto nesmyslna praxe soudcu ze si ridi zivot toho koho odsoudili .. jak tato premena tak napriklad narizenou "lecbu" tu ukoncuji ci prodluzuji oni sami ... coz je ale nesmyslem ... to prece musi posuzovat nekdo uplne jiny stejne jako o zadosti o obnovu procesu aby byla zachovana nestrannost posuzovani a aby byla sance na uspech ...

Justicni mafie vlastne tim ze nic takveho nepripousti zcela otevrene priznava ze spis a podani stejne nikdo necte a maji jasno uz predem jak s konkretnim clovekem bez hledu na dukanzi stav nalozi a proto nemaji potrebu cokoliv jakkoliv prezkoumavat .... Uz takto nastavny system je nesmyslem, nebot predpoklada ac by se nejednalo o umyslnou skodolibost soudcu, ze tito od sveho jmenovani az do smrti budou bez kontroly absolutne cestni, vykonni, spravedlivi, zdravi a neomylni, ktery zcela ignoruje prirozene vlastnosti cloveka...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-19 08:30
Koalice se pře o výživné na děti. Dlužné alimenty má zaplatit stát

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-19 08:31
Na opatrovnických soudech soudí hlavně ženy, otcové cítí nespravedlnost

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-19 09:04
Děsivé odlidštění a izolace od ostatního světa …
To nejsou už zdaleka jen naše slova o justici...
_____________

To svědčí o děsivém odlidštění a odtržení části justice od reálného světa

Zdroj: idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 15:02
F - ve zkratce

Švábi a myši -
proč to neříci ,
nejlépe dát jim
DDT na lžíci.
Páč ale Unie
není tomu svolná,
ždi, prdne do hlíny -
bude den volna. (?)
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 15:50
Ten §196 musi byt zrusen a vsichni propusteni!

Nekdo na to musi v zahranici dohlednout!

Otazka je, kdo se bude pred soudem zpovidat za tech 30 let porusovani ZLP podle skandalniho podvodu na obcanech -"posrane" Listiny ZLP, platne pouze v CR!
Rychetsky a banda kolem nej???

Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-21 15:50
Exekutor obžalovaný ze zmanipulování exekuce za úplatek dál kontroluje své kolegy

ceska-justice.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.